Pubg mobile ban kaldırma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Beyler 3 gün once aldıgm 52 lvl hesapta hile actım ve ban yedım ilk başta 2029 a kadar ban yedın dıyodu sonra pubg mobileyi kapattım tekrar actım 2019 bugün ban acılcak dıyodu bugün girdim 2029 da acılcak dııyo kapattım actım 2019 da acılcak dıyo sizce nolmus nezaman acılır ?

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Yedigin banın ss ini alıp atarmısın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
tamam
Post automatically merged:

kasko.PNG

tamam

kasko.PNG
suan 2019 dıo bkl bitane daha ss atıym

Üye
7 HİZMET YILI
byypasta ban yedım tekrar oyuna facebok ıle bağlandıgımda "Sunucu doğrulama hatası. Giriş başarısız diyor." sorun nedır redbuff hazretleri

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Tuhaf. Hangi hileyi açtın. Bazı hile isimlerini yazmak yasak ama o vip içeren hileler bunu yapıyor (tecrübem var). Dword'un espsi ile de yiyeceğini sanmıyorum. Sanki iki ban yemiş gibisin aynı anda. Biri 1 günlük inceleme banı, öteki doğrudan kalıcı ban. Aynı anda hem bypass hem bilindik bir hile açmak gibi.

Süre; eğer emülatör saatin doğruysa bi yarını bekle. O ilk süre bi bitsin, o bitmeden bir şey diyemem. "umut fakirin ekmeği" diyerek inşallah her şey normale döner diyorum.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Banı kaldıramazsın ama dediğine göre memoryhackers hilesinden değil başka hileden ban yemişsin

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Tuhaf. Hangi hileyi açtın. Bazı hile isimlerini yazmak yasak ama o vip içeren hileler bunu yapıyor (tecrübem var). Dword'un espsi ile de yiyeceğini sanmıyorum. Sanki iki ban yemiş gibisin aynı anda. Biri 1 günlük inceleme banı, öteki doğrudan kalıcı ban. Aynı anda hem bypass hem bilindik bir hile açmak gibi.

Süre; eğer emülatör saatin doğruysa bi yarını bekle. O ilk süre bi bitsin, o bitmeden bir şey diyemem. "umut fakirin ekmeği" diyerek inşallah her şey normale döner diyorum.
inşallah ya daha alalı 3 gün oldu hesabı içide güzeldi

Üye
7 HİZMET YILI
bypass kullanabılen var mı hala suan fıxlenmıs dıyorlarda ben kullanabılıyorum hala

gerekırse yenı guncelleme gelene kadar oyunu hıc kapatmam dursun zararı yok zaten pc 7/24 açık

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun. İlk uyarıdan sonra eğer Bypass kullanıyor isen tüm log kayıtlarını ve device id işlemini gerçekleştirip orjinal host ile tüm .apk ve hileleri kaldırıp, emülatörü sıfırdan yükleyip girse idin bir sorun olmazdı. Ama 2. defadan sonra 10 yıllık bir ban ile karşılaştığın için bir daha açılacağını sanmıyorum. Artı Bypass'da bildiğim kadarı ile Fix'lendi. İyi forumlar

bypass kullanabılen var mı hala suan fıxlenmıs dıyorlarda ben kullanabılıyorum hala

gerekırse yenı guncelleme gelene kadar oyunu hıc kapatmam dursun zararı yok zaten pc 7/24 açık

Bu gece sabah 05:00 sularında sezon bitecek ve güncelleme de 15 ya da 16'sının aynı saatinde gelecek. Tüm bypass dosyalarını kaldır.

Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun. İlk uyarıdan sonra eğer Bypass kullanıyor isen tüm log kayıtlarını ve device id işlemini gerçekleştirip orjinal host ile tüm .apk ve hileleri kaldırıp, emülatörü sıfırdan yükleyip girse idin bir sorun olmazdı. Ama 2. defadan sonra 10 yıllık bir ban ile karşılaştığın için bir daha açılacağını sanmıyorum. Artı Bypass'da bildiğim kadarı ile Fix'lendi. İyi forumlar

Bu gece sabah 05:00 sularında sezon bitecek ve güncelleme de 15 ya da 16'sının aynı saatinde gelecek. Tüm bypass dosyalarını kaldır.

suan ben ban felan yemedım ama sorun yok hesabımda bu gece sılsem dosyaları sorun olur mu

ayrıca nasıl kaldırılacagının bır vıdeolu anlatım örneği felan var mı ılk defa yukledım ve kullandım tekrar nasıl kaldırıcam

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@TheSonq Burada bulunan konumda dosya temizleme işlemleri var hepsini gerçekleştirdikten sonra. Emülatörü açıp oyun yüklendiği esnada ana sayfaya gel ve F9 ile ana ekrana geldiğin zaman Settings / Apps / Xposed ve Cerberus içerisine girerek önce ön belleklerini temizle sonra oradan ikisinin de kaldırma işlemini gerçekleştir. Bilgisayarında ki C: Kullanıcılar / Örn;Ahmet / AppData / Local / Temp klasörünü temizle sonra ise C: / Windows / Prefetch klasörünün içini temizledikten (sildikten) sonra emülatörün de ön belleğini silerek yeniden yükleme yap. Temiz bir şekilde diğer güncellemeyi de gerçekleştirirsin bir problem olmaz.

ama bypass kullanmıyorum

Anlaşılan sen farklı bir hileden ban yemişsin, maalesef geri açılacağını sanmıyorum. Talep Oluştur kısmından Veri Bağlantım Koptu ve Uyarı aldım şeklinde bir diyalog başlatarak açıklamaya ise; "Kendi sabit olan internetim ile oyun oynadığım esnada birden Wi-Fi bağlantısı gerçekleşti ve oyunda veri değişimi hatası alarak ban yedim herhangi bir üçüncü part uygulama da kullanmadım. Yardımlarınızı bekliyorum" şeklinde ekleye bilirsin ama bu çok nadir olumlu sonuçlanan bir şey.

Üye
7 HİZMET YILI
Bypass kaynaklı aynı sorun bendede oldu bugün, büyük ıhtımal gıttı hesaplar NOT!! Bypass güncellene kadar kullanmayın arkadaşlar ban yemeyın

Üye
7 HİZMET YILI
Geçen gün maçta takımdan birisi öldükten sonra beni izliyordu videonu aldım şikayet edicem dedi ban yermiyim aim kullanmıyorum sadece wallhack

Uzman Üye
7 HİZMET YILI

konuyla azcık alakasız. Güncelleme 16 haziran sabah saat 3 olur olmaz mı gelicek, yoksa 16 haziran bitip 17 haziranın sabah saat 3 ündemi olucak. Neden 3 ü diyorum çünkü yeni gün oyunda sabah saat 3 te oluyor.

Geçen gün maçta takımdan birisi öldükten sonra beni izliyordu videonu aldım şikayet edicem dedi ban yermiyim aim kullanmıyorum sadece wallhack
discord pubg mobile diye bu kanal var resmi kanalları. orada ban bölümü var. insanların adreslerini alıyosun hangi server falan adını veriyosun sonra videosunu veriyosun. inceleyip banlıyolar. 4 tane magic bulletli banlattım. İster aimbot ister wallhack. videon oldu mu biraz yusuf yusuf olman lazım. Video alınmasına çok dikkat et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...