Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arada sadece ban atıp atmadığını denemek amaçlı aimbot u da açıp girdim. 10.Sezonun tamamına yakınında (hilenin güncellendiği zamanlar hariç), 11.sezonun başından beri günlük ortalama 10-15 arası maç yapıyorum. Hesabım twitter üzerinden. Radar-ESP sürekli, zaman zaman da ESPX açık. ESP de de "Draw Teammate, Laser, Boat" haricinde hepsi açık. Box u da 2D olarak kullanıyorum. Kill sayım ortalama 7-10 arasında değişiyor. Çok abartmıyorum. Günlük 2-3 civarı maç kazanıyorum. Bu şekildeki oyunla henüz hiç ban yemedim.
Özellikle çok abartılı bir kill alımı (sisin içinde ses duyma mesafesi dışında alınan kill gibi ya da bomba ile nokta atışı ses alma imkanı olmayan bir yerde alınan kill gibi) olmadıkça, risk yok bence. Aimbot sürekli olarak açık olursa oyun kendisi tespit edebiliyor, bunun dışında raporlamalar başlıca ban sebebi bence. Ama bir iki rapordan ziyade birikmiş raporlamalar olursa hele bir de oyunun videosu çekilip raporlanırsanız yüzde yüze yakın ban gelir.
Benim oynadığım süre boyunca gözlemim bu şekilde, kişiden kişiye değişen bir durum da olabilir tabi. En nihayetinde ban riski hiç yoktur denilemez yani.
Bir de takımlı maçlarda, takım üyelerinin hepsinden raporlama yenirse bu da ban riskini yükseltiyor. Bu hile ile biraz aim gücünüz varsa, 10 maçın 7-8 ini kazanabilirsiniz. Ancak bu şekilde ban riskiniz de çok çok yüksek olur, o yüzden arada leş/ölüm oranından gelen riski düşürmek için salmak lazım diye düşünüyorum.
çok dikkatli olmak gerekiyor oynarken rakibi gördüğünüzü belli etmeyin önceden öldürdüğünüz rakip sizi kayıt ediyor olabilir bu da banlanmak için yeterli
Merhabalar, yeni MH UI NEW Beta da hile 4 gün önce güncellenmiş görünüyor ama eski loader de 23,12,2019 da güncellenmiş hangisini kullanmak gerekir ?arkadaşlar bu yüzden ban yemiş olabilir, siz hangisini kullanıyorsunuz ?