Pubg Mobile Ban Yedim (3Ay)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bugun hileyle baya pubg oynadim sadece esp kullaniyodum ve belli etmeden amma ban yedim hile artik ban yediriyomu?

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben yemiyorum şu anda açık peki sende hile menusu ınsert ile gizleniyor mu bende açık gizlenmiyor

Üye
6 HİZMET YILI
bende dün ban yedim aim vs acık olmadığı halde sadece izleme açıktı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Report yedin mi yada yediğini düşünüyor musun? Hile tespit edilmiş olabilir

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Guest hesaplar ban yiyebiliyor,Facebook ile hesap açıp deneyin.

null
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben hile çıktığından beri kullanıyorum. Daha hiç ban yemedim dostum. Fazla report almışssındır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arada sadece ban atıp atmadığını denemek amaçlı aimbot u da açıp girdim. 10.Sezonun tamamına yakınında (hilenin güncellendiği zamanlar hariç), 11.sezonun başından beri günlük ortalama 10-15 arası maç yapıyorum. Hesabım twitter üzerinden. Radar-ESP sürekli, zaman zaman da ESPX açık. ESP de de "Draw Teammate, Laser, Boat" haricinde hepsi açık. Box u da 2D olarak kullanıyorum. Kill sayım ortalama 7-10 arasında değişiyor. Çok abartmıyorum. Günlük 2-3 civarı maç kazanıyorum. Bu şekildeki oyunla henüz hiç ban yemedim.

Özellikle çok abartılı bir kill alımı (sisin içinde ses duyma mesafesi dışında alınan kill gibi ya da bomba ile nokta atışı ses alma imkanı olmayan bir yerde alınan kill gibi) olmadıkça, risk yok bence. Aimbot sürekli olarak açık olursa oyun kendisi tespit edebiliyor, bunun dışında raporlamalar başlıca ban sebebi bence. Ama bir iki rapordan ziyade birikmiş raporlamalar olursa hele bir de oyunun videosu çekilip raporlanırsanız yüzde yüze yakın ban gelir.

Benim oynadığım süre boyunca gözlemim bu şekilde, kişiden kişiye değişen bir durum da olabilir tabi. En nihayetinde ban riski hiç yoktur denilemez yani.

ripleyz1903
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim :D vurduğun bir rakip seni izleyip video kayıt aldıysa banlatmış olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bir de takımlı maçlarda, takım üyelerinin hepsinden raporlama yenirse bu da ban riskini yükseltiyor. Bu hile ile biraz aim gücünüz varsa, 10 maçın 7-8 ini kazanabilirsiniz. Ancak bu şekilde ban riskiniz de çok çok yüksek olur, o yüzden arada leş/ölüm oranından gelen riski düşürmek için salmak lazım diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben kullanıyorum bır sıkın tı olmadı sadece adamlara caktırmaamaya calıs

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
I trust This cheat 100 % Safe i play on Original Account Level 50 no Ban about the Report u Are Ban :cool:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çok dikkatli olmak gerekiyor oynarken rakibi gördüğünüzü belli etmeyin önceden öldürdüğünüz rakip sizi kayıt ediyor olabilir bu da banlanmak için yeterli

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ban yiyenlere geçmiş olsun güncel bir şekilde hile kullanıyorum ama ban sorunu teşkil etmiyor, sıkıntı yok anlayacağınız.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar, yeni MH UI NEW Beta da hile 4 gün önce güncellenmiş görünüyor ama eski loader de 23,12,2019 da güncellenmiş hangisini kullanmak gerekir ?arkadaşlar bu yüzden ban yemiş olabilir, siz hangisini kullanıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
facebook uzerınden ac hesabı bırsey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...