Emülatörü silip yeniden yükledin mi ? Detaylı temizlenmesi için kalıntıları kayıt defteri üzerinden elle silmen gerek. Eğer sorunun çözülmezse servis sağlayıcını arayıp ip yenilettir. Statik ip olsa da önem arz ediyor.
İşe yaramiyor olabilir hocam
görüs mesafsinde olmasına dikkat etmek lazımçok uzaktan evdeki adam gibi kişileri vurmamaya çalış ben oyle yapınca çok ban yiyordum normal mesafeden ateş etmeni tavsiye ederim dostum
yenı hıledenmı eskı hıledenmıiyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..
görüs mesafsinde olmasına dikkat etmek l
bi kere komple oyunu temizle sora yeniden yükle pubg dahil hıc bı sey bırakmayenı hıledenmı eskı hıledenmı
Ben sorunsuz oynadım. gizliceiyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..
bılgısayarını sıfırlayıp tekrar kurulum yapmayı denıyebılırsıniyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..