Biraz da şans gerektirio sanırımNasıl hocam ben 2 senedır kullanıyorum tık yok masallah dıyeyımde
belli etmicen aynenözellikle yeni hesaplarda baya bi safe oynamak lazım
arkadaşım ya çok belli ediyosun aiımbot kullanıyormusun bilmiyorum fakat güvenli kullanıyorsan ıd ban yemiş olasılığın yüksek olabilir.bu konuda araştırma yapabilirsin.iyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..
valla ne yapsam banlanmıyorum hatta takımlasmadan baska hıleden ban yedım ama kendım banlanmadımyenı hıledenmı eskı hıledenmı
kardeş valla benim en az 10 hesabım gitti aynı dediğin şekilde bende ban yiyiyorum sürekli çözüm bulamadım herşeyi yaptım ama nafileiyi akşamlar arkadaşlar , 1 kere ban yemiştim daha sonrasında PUBGM UNBAN [SPOOFER]'ı kullandım gene ban yiyorum sebebi nedir , kesinlikle hileyi belli etmem hatta yeni hesap açtım 1 el oynayamadan ban yedim çözümü nedir bunun çok sıkıcı bi hal almaya başladı bu durum..