Para çöpe gitmesin anlamında demiştir benceSen Para Yatırınca Sana Güveniyorlar Anlamına Gelmiyor
Adamı görmeden sıkmaya başlarsan adamlar seni rapor eder. Ne kadar çok rapor edilirsen o kadar hızlı sisteme düşer ban yersinbenim hesapta ban yedi. memory açıktı sadece.
DC GEL Policeman?#4238suskun kral siyah ekran sorunum var herşeyi denedim nasıl çözebilirim.
Dalgaya yakalandı bro açmaŞuan oyuna gırıyorum sadece wh kullanıyordum umarım dalgaya bizde gitmemişizdir
Post automatically merged:
Adamı görmeden sıkmaya başlarsan adamlar seni rapor eder. Ne kadar çok rapor edilirsen o kadar hızlı sisteme düşer ban yersin
Bugün sırayla ban girmezsen iyi olur oyunda hile açık değilse algılansan bile atmıyolarDC GEL Policeman?#4238
Post automatically merged:
Dalgaya yakalandı bro açma
Kardeşim sen espmi kullanıyorsun sadeceöldükten sonra izliyorum aşırı derece hile kullanan insan kendini belli ediyor adam cime saklanmış koşarak gidip üstüne öldürüyorlar kulube saklanmış girip vuruyorlar adam görmeden duvarı tarıyorlar böyle şeyler yaparsanız tabi yersiniz fatih oldum 100 rp çektik allah şükür ban felan yok. abartmadan oynayın aimbot kullanmayın o kadarda kolsuz değilsinizdir yani adamı tutturabilirsiniz herhalde.
Kardeşim sen espmi kullanıyorsun sadece
Çok boş yapmışsın tebrik ediyorum.Bu sabah üç maç attım. Üç maçtada birinde 4 kill birinde 8 kill birinde 5 kille birinci oldum. 3 maçtada birer tane hile geldi. Bugün ilk defa girmiştim yaklaşık 4 gündür girmemiştim. Son maçın sonunda veri değişimi hatası dedi ve ban attı. Bilip bilmeden konuşmamak lazım. Olanı raporluyorum. Memorynin hem hilesi diğer hileleri yenebilecek kalitede değil, hem de ban attırıyo. Raporlanırsan ban yermişin. Ulan 1 senedir bu hobide oyuncu olarak bulunuyorum, böyle beceriksiz hile üreticileri görmedim. Malzeme göstermesi bile başka yerden kopya.
Tencentin discordunun içinde bulunmaktayım. 10 gün sonra güncelleme var. bu adamlar şimdiden güncellemeleri yapmaya başlamışlar, bugları düzeltmeye başlamışlar, yani oyunu ellerine geri almışlar. Facebooktan ve tencentin elemanlarıyla konuştum. Onlardan bir tanesi büyük bakıma giriyoruz tüm hileleri de temizlemeye çalışıyoruz dedi. Ama memoryde önlem falan yok. Sorumluluk bile almazlar. Bu kadar insan pisipisine emeklerini kaybeder o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?