PUBG Mobile Ban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2-3 aydır hem kendi hesabımda hem de yan hesabımda hile ile oynuyorum hiç bir problem yaşamadım. Bugünlerde sadece yan hesapta kasıyorum sizde öyle yapın 10 gün sonra bir güncelleme gelecek belki onun temelleri için bazı tedbirler almış olabilirler. Ya da altı üstü oyun banlanın gitsin en fazlafarklı oyunları oynamaya devam edersiniz.

Son düzenleme:
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şuan oyuna gırıyorum sadece wh kullanıyordum umarım dalgaya bizde gitmemişizdir :D
Post automatically merged:

benim hesapta ban yedi. memory açıktı sadece.
Adamı görmeden sıkmaya başlarsan adamlar seni rapor eder. Ne kadar çok rapor edilirsen o kadar hızlı sisteme düşer ban yersin

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
suskun kral siyah ekran sorunum var herşeyi denedim nasıl çözebilirim.
DC GEL Policeman?#4238

Şuan oyuna gırıyorum sadece wh kullanıyordum umarım dalgaya bizde gitmemişizdir :D

Adamı görmeden sıkmaya başlarsan adamlar seni rapor eder. Ne kadar çok rapor edilirsen o kadar hızlı sisteme düşer ban yersin
Dalgaya yakalandı bro açma :)

DC GEL Policeman?#4238

Dalgaya yakalandı bro açma :)
Bugün sırayla ban girmezsen iyi olur oyunda hile açık değilse algılansan bile atmıyolar

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aim kullanmadım rp aldım mutluyum ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben hala ban yemedim bende herşey acık aime rağmen her mac an az 15 kill

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk farklı hesaptan gir ban yeren birşey olmaz

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
öldükten sonra izliyorum aşırı derece hile kullanan insan kendini belli ediyor adam cime saklanmış koşarak gidip üstüne öldürüyorlar kulube saklanmış girip vuruyorlar adam görmeden duvarı tarıyorlar böyle şeyler yaparsanız tabi yersiniz fatih oldum 100 rp çektik allah şükür ban felan yok. abartmadan oynayın aimbot kullanmayın o kadarda kolsuz değilsinizdir yani adamı tutturabilirsiniz herhalde.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
öldükten sonra izliyorum aşırı derece hile kullanan insan kendini belli ediyor adam cime saklanmış koşarak gidip üstüne öldürüyorlar kulube saklanmış girip vuruyorlar adam görmeden duvarı tarıyorlar böyle şeyler yaparsanız tabi yersiniz fatih oldum 100 rp çektik allah şükür ban felan yok. abartmadan oynayın aimbot kullanmayın o kadarda kolsuz değilsinizdir yani adamı tutturabilirsiniz herhalde.
Kardeşim sen espmi kullanıyorsun sadece

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim bende esp kullanıyordum çokta güzel oynuyordum 4gün önce aim açtım boktan yere bugün ban yedim 92RP hesabım gitti pisi pisine keşke aim açmasaydım

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Bende ilginç bir şekilde ban yemedim şanslıyım ve aim kullanmayacağım bu gün :(

Üye
7 HİZMET YILI
Bende açılmadan CMD Yerinde iken tam acılacakken calısmayı durdurdu Diyor Nedeni ne arkadaşlar :(

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bu sabah üç maç attım. Üç maçtada birinde 4 kill birinde 8 kill birinde 5 kille birinci oldum. 3 maçtada birer tane hile geldi. Bugün ilk defa girmiştim yaklaşık 4 gündür girmemiştim. Son maçın sonunda veri değişimi hatası dedi ve ban attı. Bilip bilmeden konuşmamak lazım. Olanı raporluyorum. Memorynin hem hilesi diğer hileleri yenebilecek kalitede değil, hem de ban attırıyo. Raporlanırsan ban yermişin. Ulan 1 senedir bu hobide oyuncu olarak bulunuyorum, böyle beceriksiz hile üreticileri görmedim. Malzeme göstermesi bile başka yerden kopya.
Tencentin discordunun içinde bulunmaktayım. 10 gün sonra güncelleme var. bu adamlar şimdiden güncellemeleri yapmaya başlamışlar, bugları düzeltmeye başlamışlar, yani oyunu ellerine geri almışlar. Facebooktan ve tencentin elemanlarıyla konuştum. Onlardan bir tanesi büyük bakıma giriyoruz tüm hileleri de temizlemeye çalışıyoruz dedi. Ama memoryde önlem falan yok. Sorumluluk bile almazlar. Bu kadar insan pisipisine emeklerini kaybeder o kadar.
Çok boş yapmışsın tebrik ediyorum.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ayın 1 inden beri memory kullanıyodum aim botunu 4 gündür sıkıntı yoktu ve aimi süper di siniper silah ile koşan adama kafa atıyodum süperdi hile ama bugün ban atmaya başladı nedense 63 levellik fatih hesap gitti sağlık olsun hile güncellenesiye kadar esp takılcaz arrtık ( memory aim botu hilelerin yarısında fazlasını tokatlar aim botta onuda belirteyim)

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben uzun zamandır mh kullanıyorum. son güncellemeden sonrada aimbot süper olmuş, dibine kadarda kullanıyorum şu an mh nin tek eksigi bot/player özelliği eklememesii,umarım oda yakında eklenecektir.su anki güncel istatistiklerim. aimbot açk ve kullanmayada devam edeceğim :D
cia.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...