pubg mobıle ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
selamun aleykum arkadaşlar oyun ıcındeyken verı degısımı dedı ve oyundan attı tekrar gırdıgım de 3 ay ban atmıs hıle menusu acıktı ama hersey kapalıydı ve dırek hıleden atsa 10 yıl atıyor dıye bılıyorum bana 3 ay attı bunun sebebı nedır hemen actırabılır mıyım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aleyküm selam Sabah sabah güldürdun simdi 3 ay yedin Bu hileden kaynaklanmıyor degil mi? Hile olmasi icin 10 yil mi yemeliydin ? :) Öyle bir şey yok.. ve Gecmis olsun Forumda yaziyorlar Acmayin Hile ban atttiyor demek pubh ekibi acık yakalamis gunceleme olmali hileye.. Biraz forumu takip etseniz suan hesabin banlanmazdi..

Dipnot: Online oyunlar da Ban kaldirmak mümkün degil. Pubg CiO su olursan belki kaldirabilirsin.

Üye
6 HİZMET YILI
Oyun Galiba Gameloop uygulaması arka plandaki uygulamaları izliyor ve bu uygulamaların motora etkisi olursa hile oldugunu algılıyor teorisindeyim ama adamların yaptıkları pek de belli değil zaten adamlar bir ban message adı verilen etkinlikte gözüken bişi vardı okursan ban sistemi geliştirilecek gibi sözler söyleniyordu ve tencent gaming buddy gameloopa geçip gelişince betadan kalktı ve adamlar ban atmaya başladı bunun başlayalı 4 eylül 2019

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bende bir ara ücretli hile kullanıyordum. Eğlence moduna girip 3 4 el tabanca ile 8-9 kill arası almıştım. Bana 3 ay ban attı ama ne zaman ban süreme baksam 1 ay ekleniyor Aralık ayının 15'de açılıyor

Üye
6 HİZMET YILI
hıleyı kullansam kullandım derım rank kasmak ıcın gırdıgım de kullanıyorum ızlemeyı bellı etmeden sonlara kalıyorum bu defa gorev yapmak ıcın eglencesıne gırdım hıle de kullanmadım sadece pc den oynarken elektrık gıttı hemen tlfdan gırdım devam ettım ardından verı degısımı dedı attı bunun aynısı bı arkadasıma da oldu oyundayken dıger kısı tabletten gırınce bunun hesaba baglandı gerı pc den gırdı hemen ama 2 dk sonra ondada verı degısımı dedı 10 yıl ban attı akşama gerı actılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...