Pubg Mobile Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyunda hile kullanmadığım halde arkadaşlar 3 ay süreyle engellendim oyundan oyunda kimseye küfür bile etmedim sizce engellenme sebebim nedir müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim müşteri hizmetleri hazır cevap dan cevap veriyor hiç kendileri cevap yazmıyor sinir oldum 2 yıllık emeğim gitti
M1Ny1a.png
p5yo5L.png

🇦🇿
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benim arkadasimdada oyle olmustu hileyi ben acmisdim o temiz oynuyordu ban yedi 3 aylik eposta at bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun iyi düşün bence bişey olmasa lazım durduk yere ban atmazlar zaen bişey yapmadını düşünüyosan bi şekilde kalkar banın korkucak bişey yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
benim arkadasimdada oyle olmustu hileyi ben acmisdim o temiz oynuyordu ban yedi 3 aylik eposta at bence
Hocam muhtemelen benim takım arkadaşından bende ban yedim e posta attım bakalım cevap bekliyorum şimdi yardım için teşekkür ederim
Post automatically merged:

O SSS bölümünde cevap vermiyorlar sanırım ordaki çalışan bir bot eposta atman gerekiyor galiba
E posta attım hocam yardımın için saol
Post automatically merged:

geçmiş olsun iyi düşün bence bişey olmasa lazım durduk yere ban atmazlar zaen bişey yapmadını düşünüyosan bi şekilde kalkar banın korkucak bişey yok
inşallah kalkar hesabın engeli hocam çünkü 2 yıllık emek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...