Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende bugün 3 aylık ban yedim üstelik rpli ana hesabımdı ne zaman foruma baksam herkes güncellenicek diyor güncelleniyor bakıyorum gene ban yiyenler oluyor bunun bir stabil düzeni yok sanırım
Sana soyle diyim aimbotla bilgim yok ama wall hack den ban yemezsin yediysen bile benim basıma da geldı sadece wall hack den ban yemısdım yapıcagın tek sey var once modemi kapat aç sonra pc yı kapat ac daha ban yemezsın wall hack den cunku tencent games modem ip den otomatık ban atıyor hıle bıle acma gene ban yersın dedıgımı yap duzelır.
Türk yapımı paralı bypass var mı ben hiç duymadım bu yabancılar üzerinden hile düzeni devamlı akıp gidicek biz hileyi bıraksak onlar gelip bulucak bizi zaten
Recoil olmadan da sadece esp kullanıp bot mot kovalamayıp safe oynayıp alanla giden birisi olarak ban yedim hilede problem olduğu gayet aşikar fakat ne bi bilgilendirilme yapılıyor ne de bir güncelleme tarihi vs..