Pubg Mobile Banlanma İhtimali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Forumda Hilenin Konusundada Olduğu Gibi Ban Riski Olduğunu Kırmızı Yazıyla Belirtmektedir.Ama Bu İlla ki Hileyi Kullandığın İçin Banlanicağın Anlamına Gelmez Benimde Banlanma Riskine Karşı Aldığım Bir Kaç Önlemi Size Sunmak İstiyorum
  • Sadece Wall Hack+Radar Açarak Kendinizi Banlanma Riskine Karşı 1 Adım Güvende Tutabilirsiniz
  • Uzak Yerlere Kimsenin Atlamak İçin Uğraşmak İstemeyeceği Yerlere Atlayıp Oyunu Akışına Bırakabilirsiniz
  • Wall Hack Sayesinde Oyuncuyu Gördüysen Bile Ona Doğru Bir Hamle Yapmayarak Daha Doğrusu Yolunuz Üstünde Bir Adam Olmadığı Sürece Başka Adamlara Yönelmeyerek Kendinizi Ban Riskine Karşı Güvende Tutabilirsiniz
  • Dar Alanda Sol Taraftakini Wall Hack Dışı Görüpte Sağ Taraftakini Sadece Wall Hack İçi Görürseniz Her Daim Solda Gözünüz Olsun Soldakini Hallederseniz Sağdakini Görmek İçin Örneğin "ALT" Tuşuna Basarak Dikizleyebilirsin Direk Adama Karşı Bir Aim Çalışmayabilirsiniz​
  • Unutmayın Öldürdüğünüz Adamlar Sizi İzliyor Olabilir​

Benden Bu Kadar Sizinde Tavsiyeleriniz Varsa Yoruma Ek Olarak Ekleyebilirsiniz Hayırlı Geceler İyi Forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
eline sağlık kardeşim bilmeyenler için güzel bilgi

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eğer aimbot kullanırsanız bota karşı yersiniz teşekkürler güzel bilgilendirme

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
teşekkürler ek olarak anti ban açmayı unutmayın açmazsanız sistem otomatik banlıyor

GhosT
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sonuna kadar katılıyorum boyle ban yemedim hiç

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Şöyle birkaç ekleme de ben yapayım (Faydalı bir konu, teşekkürler @suat0424 kardeş)

- Wallhack açıkken, adam yok diye lay lay lom gezmemek lazım, özellikle birkaç canlı kişi öldürdükten sonra. (İzlemeye başlamış olabilirler). Çok rahat gezerseniz, nereden geliyor bu rahatlık diyebilir izleyen ve videoya çekmeye başlayabilir. Sürekli zıplayarak koşarak, sağa sola bakarak, sanki etrafta kimsenin olmadığını biliyormuşçasına gitmek lazım. Binalarda da sürekli saklanarak, durup ses dinliyormuş gibi yaparak gitmek lazım. Video ile kayıtlı bir raporlama yaparsa da ban riski çok yüksek olur.

- Wallhack kullanırken ister istemez adam gösterince radar, o tarafa doğru bir dönüp bakarız istemsizce, her hangi bir hamle ya da hareket yapmasak bile bu bakış eğer izleme sırasında birinin dikkatini çekerse yine videoya kayıt almaya başlayabilir. Bu şekilde raporlanırsa, ban riski olur.

-KD oranına da çok dikkat etmek gerekiyor. Özellikle 20 ve üzeri KD oranı çok riskli. Bir youtuber Pubg Türkiye ekibi ile birlikte, 23 Nisan da bir video çekti. Bu videoda ban işinin (yazılımsal ban değil de raporlama sonrası ban) nasıl yapıldığını detaylı anlattı, hatta video içerisinde birkaç kişinin raporunu inceleyip banlama sürecini başlattılar. Çok faydalı olur, youtube da bulup izleyebilirsiniz (isim vermeyim, forumda kurallara aykırı olabilir, ama patisi ile ünlüdür).

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tavsiyelrin güzel ama reprot yıyınce cok sayıda hesap yıne ban yıyor gecen denemek ıcın gırdım sadece esp acıktı 2 mac sonrası ban yedı hesap

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
tavsiyelrin güzel ama reprot yıyınce cok sayıda hesap yıne ban yıyor gecen denemek ıcın gırdım sadece esp acıktı 2 mac sonrası ban yedı hesap

Raporlamalar eğer kanıta dayanmıyorsa, yani video yoksa, dikkate alınmıyor. Bir de raporlama sonrası ban işi ortalama 2 hafta sürüyor. Yukarıdaki mesajımda yazmıştım, o videoyu (forumda yasak mı değil mi bilemediğim için koyamıyorum buraya) bulup izlersen, videosuz raporlamaları kanıt olmadığı için dikkate alınmamıştır şeklinde kapattıklarını görebilirsin.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Wallhackin dışında ne kadar özellik açarsanız program oyuna o kadar müdehale edecektir. Ne kadar müdahale olursa o kadar sistemde yakalanma riskiniz artacaktır. Sonrasında kara listeye düştünüz mü, uğraşır durursunuz. Adam görme fazlasıyla yeterli bir hile bu oyun için.

Üye
7 HİZMET YILI
hangi anti bani kullanacaz
Ucretsiz hileler kesin ban yiyor
anti ban denen şey yok yani şöyle var ancak kendi hileni kendin yaratırsan onu hiçkimseye veya bir yerde paylaşmadığın sürece fix yemesi çok nadir şöyle büyük bir güncelleme gelsede yapan yazılımcı iyiyse tekrar yapar o yüzden antiban anca böyle olur dostum :) iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...