pubg mobile benzeri bilgisayar oyunu buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
bu oyun bana warface yi anımsattı
oynayan birileri olsa warface ye bir göz at derdim
bunun grafikleri warface den kat kat daha iyi bikere
Post automatically merged:

asker temasını görünce kusasım geliyor
iyi sen oynama ozaman kusasın geliyorsa yükleme

Ne pubg si knk cod a daha çok benziyor ve bu oyun biraz iyi diil
neye göre iyi deği mesela onuda yazsaydın mis gibi oyun valla oynayan oynar

tada
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pubgm e baya benziyor oyuna bakarlarsa bu oyun iyi yerlere gelir diye düşünüyorum

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Pubgm e baya benziyor oyuna bakarlarsa bu oyun iyi yerlere gelir diye düşünüyorum
battleroyale modu olsaydı birebir pubgm gibi olurdu hatta ondan daha bile iyi olurdu sadece battleroyale modu yok uçaktan atlama red zone falan yok ama genede iyi oyun bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Caliber, oldukça iyi bir nişancı oyunudur. Oyun, gerçekçi silah mekanikleri, çevreler ve karakter animasyonları gibi birçok detayla birlikte tasarlanmıştır. Oyun, taktiksel bir nişancı oyunu olarak tasarlanmıştır, bu nedenle takım çalışması ve stratejik planlama becerilerinin önemli olduğu bir oyun.

Oyunda, birçok farklı karakter sınıfı bulunmaktadır ve her sınıfın kendi özellikleri ve silahları vardır. Oyuncular, rakiplerini yenmek için kendi oynama stillerine uygun bir sınıf seçebilirler. Ayrıca, oyun içinde çeşitli eşyalar satın alarak silahlarını ve ekipmanlarını yükseltebilirler.

Grafikler açısından, Caliber oldukça iyi bir seviyededir. Oyunun karakter ve ortam modelleri oldukça detaylıdır ve oyunun atmosferini arttırmak için iyi bir iş çıkarılmıştır. Sesler de oyun deneyimini geliştirmek için iyi kullanılmıştır.

Oyunun tek eksiği, bazen oyuncuların uzun bekleme süreleri yaşayabileceği bir maç yapısı olmasıdır. Ancak, oyunda birçok ilginç oyun modu ve harita bulunması nedeniyle, bekleme süresi biraz daha kabul edilebilir hale gelmektedir.

Sonuç olarak, Caliber iyi bir nişancı oyunudur ve taktiksel oyunları seven oyuncuların ilgisini çekebilecek bir oyun. Oyun, iyi tasarlanmış grafikler, detaylı silah mekanikleri ve oynanış özellikleri ile öne çıkıyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Caliber, oldukça iyi bir nişancı oyunudur. Oyun, gerçekçi silah mekanikleri, çevreler ve karakter animasyonları gibi birçok detayla birlikte tasarlanmıştır. Oyun, taktiksel bir nişancı oyunu olarak tasarlanmıştır, bu nedenle takım çalışması ve stratejik planlama becerilerinin önemli olduğu bir oyun.

Oyunda, birçok farklı karakter sınıfı bulunmaktadır ve her sınıfın kendi özellikleri ve silahları vardır. Oyuncular, rakiplerini yenmek için kendi oynama stillerine uygun bir sınıf seçebilirler. Ayrıca, oyun içinde çeşitli eşyalar satın alarak silahlarını ve ekipmanlarını yükseltebilirler.

Grafikler açısından, Caliber oldukça iyi bir seviyededir. Oyunun karakter ve ortam modelleri oldukça detaylıdır ve oyunun atmosferini arttırmak için iyi bir iş çıkarılmıştır. Sesler de oyun deneyimini geliştirmek için iyi kullanılmıştır.

Oyunun tek eksiği, bazen oyuncuların uzun bekleme süreleri yaşayabileceği bir maç yapısı olmasıdır. Ancak, oyunda birçok ilginç oyun modu ve harita bulunması nedeniyle, bekleme süresi biraz daha kabul edilebilir hale gelmektedir.

Sonuç olarak, Caliber iyi bir nişancı oyunudur ve taktiksel oyunları seven oyuncuların ilgisini çekebilecek bir oyun. Oyun, iyi tasarlanmış grafikler, detaylı silah mekanikleri ve oynanış özellikleri ile öne çıkıyor.
sen oynuyormusun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yok be kanka fena değil ama pubgnin steam versiyonunun yerini tutacak seviyede değil bence

Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Wow. İlk defa görüyorum bence aşırı hoş duruyor mekanik, grafik vs. oynanabilir bence.

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
sarmaması bence senin sorunun çünkü pubg mobileyi seven bunuda sever demekki pubg mobile oynamasını sevmiyorsun o yüzden sarmaması çok normaldir

ben yüklüyorum şuan deniycem
Benim oynanışıda hoşuma gitmedi zaten

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
grafikleri ücretsiz bir oyuna göre baya iyi güzel oyuna benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...