Pubg Mobile Beyaz Eran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
arkdaşlar pubg mobile tencent gaming indirdim beyaz ekran hatası veriyor ayarlara girip motordan opengl direct x falan onları denedım bi türlü olmadı nedenini bilen varsa yazabilirmi llütfen

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bunun aynısını googleye veya youtubeye yazmanı öneririm bendede öyle olmuştu yeniden kurup yüklemiştim düzeldi

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ekran kartı sürücünü güncelleştir ve Directx güncellemeni yap Tencenti alt bardaki açık uygulamalardan kapat ve res at tekrar denemeni tavsiye ediyorum

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tüm sürücülerini güncelleştir PC'yi yeniden başlat Sonrada tencent'e gir sağ üst köşeden ayarlara gir,Motor kısmında opengl,directx,opengl+,directx+ var teker teker 4'ünüde dene mesela openglyi seç kaydet tencenti yeniden başlatolmazsa directx'i seç öyle deneme yanılma yap mesela bendede (opengl,directx) beyaz ekran veriyor diğer ikisi çalışıyor.Kolay gelsin :fastthink:

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Tüm sürücülerini güncelleştir PC'yi yeniden başlat Sonrada tencent'e gir sağ üst köşeden ayarlara gir,Motor kısmında opengl,directx,opengl+,directx+ var teker teker 4'ünüde dene mesela openglyi seç kaydet tencenti yeniden başlatolmazsa directx'i seç öyle deneme yanılma yap mesela bendede (opengl,directx) beyaz ekran veriyor diğer ikisi çalışıyor.Kolay gelsin :fastthink:
nasıl yani tüm sürücüleri günceleştir ?

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben oyun için 1024 cözünürlük harici monütör de aynı şekilde ve cok süper bi verim alıyorum ömrümde 3 adam bile bi oyunda vuramazken şimdi 5 adam vurdum kendime bira söyledim neşem yerine geldi :D kasılmalara son artık :D

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bilgisayarında günelleme eksik olabilir ekran kartı vs... bütün güncellemerini kontrol et dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...