Bencede kesinlikle full bot ilk defa olduda bot oranı fazla nereye atlasam 4-5 bot geliyor yanıma kesinemülatörle oynuyosun sonuçta artık eskisi gibi oyuncu yok ben taç liginde ful bot geliyo
Tat vermiyor işte bide hile ile gördügüm için zevk alamıyorumpubg de % olarak baktıgımızda %50 den fazlası bot olarak gözüküyor oyuncu çok azaldı
ben de öyle sorun yaşadım nedeni sanırım cogu kişiye güncellemenin gecmesi2 gün önce hile ile pubgm girdim oyunda hiç kullanıcı yoktu hepsi bottu acaba böyle birşeyle karşılaşan varmı?
ilginc acaba mobil de mi oyuncu kaybediyorligler sıfırlandıkdan sonra plat 2 başlattı 1kere oldu bidaha olmadı
yeni hesapsa öyle olması normalHayır mobile emülatörden girdigimiz işte normalde bottan fazla insan oluyordu 15 bot vurdum enson botla kaldık öyle bir oyun oldu yani şaşırdım acaba banlanıcazmı dedim![]()
artık oyunu oynayan kalmadı normal bence2 gün önce hile ile pubgm girdim oyunda hiç kullanıcı yoktu hepsi bottu acaba böyle birşeyle karşılaşan varmı?
rankın düşük oldugu için olabilir2 gün önce hile ile pubgm girdim oyunda hiç kullanıcı yoktu hepsi bottu acaba böyle birşeyle karşılaşan varmı?