hiç kullanmayın logın fıx falan deil sunucu dogrulaması başarısız oldu hatası veriyor gene bence hiç kurmayın eskısınden devam edın
Oyuna girdigimiz an veri değişimi hatası deyip 10 saniye ban atıyor bunu atlatamıyorum host değiştirdim dns bellek temizledim tekrar kurulum yaptım girdigim an atılıyorum yine çözümü varmı ?2 gündür yaşadığın kendinde bulunan hata yüzünden başka insanların yararlanmasını engellemek ? Peki
aynı sorun bendede varOyuna girdigimiz an veri değişimi hatası deyip 10 saniye ban atıyor bunu atlatamıyorum host değiştirdim dns bellek temizledim tekrar kurulum yaptım girdigim an atılıyorum yine çözümü varmı ?
yenı surumde bır suru bug var emulator saptandı hatasından tut logın kısmına kadar düzelmeyı gec daha kotu olmus bu sorun sadece bende yok bypass ı denemeden paylasmıssın belliki millet zahmete gırmesın dıe yenısını kullanmanıza gerek yok yenısını ındırcekler sonra sılmeye ugrascaklar bılmeyenler nasıl sılınır vb vb şeyler soracaklar bu yuzden sımdıden bılgılendırme de bulunayım tabikide isteyen istedigini inanır. kendınız bılırsınız bana kalırsa 1.4.1 daha iyi.2 gündür yaşadığın kendinde bulunan hata yüzünden başka insanların yararlanmasını engellemek ? Peki
Birisi de çıkıp bypass'ın ne işe yaradığını söylemiyor
aynı sorun bendede var
yenı surumde bır suru bug var emulator saptandı hatasından tut logın kısmına kadar düzelmeyı gec daha kotu olmus bu sorun sadece bende yok bypass ı denemeden paylasmıssın belliki millet zahmete gırmesın dıe yenısını kullanmanıza gerek yok yenısını ındırcekler sonra sılmeye ugrascaklar bılmeyenler nasıl sılınır vb vb şeyler soracaklar bu yuzden sımdıden bılgılendırme de bulunayım tabikide isteyen istedigini inanır. kendınız bılırsınız bana kalırsa 1.4.1 daha iyi.
Ekstradan farklı olan birşey yok tek farklılık videonun başında ki DNS ayarlarını yapması. Onu kendinde yapabilirsin önbelliğini temizleyip durdurabilirsin. Videonun başında ki programın ismini rica etsem yazar mısın?
Dediğin değişiklik ekstra bir işlem zaten Bypassı güncelleyenler 1.4.2 ile oynayacak güncellemeyenlerde eski sürümü ile o seçenekte sana onu sunuyor. Bazı hileler 1.4.2 de stabil değil banlanıyor diye diğer seçeneği eklemiş cicaron. Yinede emeğine sağlık güzel çalışma :gelisirabii:
ban yemeni önlüyor.Birisi de çıkıp bypass'ın ne işe yaradığını söylemiyor
ben 1.4.2 bypassında yapmıştı ban yemiyorum buraya taşıman iyi olmuş konuyu eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?