TGB Pubg Mobile ZG-ByPass Update 0.13.0 (New Version)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet Bir Gün
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Konuda da notlar kısmında olduğu gibi Yedek bir hesap ile denenmesini bu yüzden istiyoruz. %100 antiban içerir diyemeyiz, kesinlikle ban riski her şeyde mevcut. İyi forumlar
Cerberus Bypass sahibi tarafından bir açıklama gelmişti ve artık yeniden ücretsiz bir şekilde çıkarmayı düşünmediğini söylemişti.

Nerden takip edecez bu şahsı, ismini aratıyorum bulamadım. zahmet olmazsa bilgi verirmisin

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yeni sürüm gelmiştir dword ama sakın aim bot açmayın herşeyi çalışıyor kullandım teşekkürler memory hackers
Post automatically merged:

aim bot açamdığınız sürece sıkıntı yok bilginiz olsun

Aimbot için de belirlenen ayarlar forumda mevcut zaten bulabilirsiniz.

Cerberus Bypass sahibi tarafından bir açıklama gelmişti ve artık yeniden ücretsiz bir şekilde çıkarmayı düşünmediğini söylemişti.

Nerden takip edecez bu şahsı, ismini aratıyorum bulamadım. zahmet olmazsa bilgi verirmisin

Özelden sana modaratör olduğu forumu yolluyorum oradan discord adresini görürsün. Forumda paylaşacağını sanmam

Üye
7 HİZMET YILI
ok

ban yeme gibi bir durum yok aim bot kapalı.

ok

ban yeme gibi bir durum yok aim bot kapalı.[/QUOT

ok

ban yeme gibi bir durum yok aim bot kapalı.
maile mi attınız anlaymadım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Aimbot için de belirlenen ayarlar forumda mevcut zaten bulabilirsiniz.

Özelden sana modaratör olduğu forumu yolluyorum oradan discord adresini görürsün. Forumda paylaşacağını sanmam
sana zahmet banada yollarmısın ozelden

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Formda paylasıcam 2 gune hazır ederım emulatoru gecıcem dıe acıklama yaptı sabah baypassahıbı

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar lütfen biriniz cerberussuz - bu programı deneyip ve tüm hileleri açıp biri deneyebilir mi

Üye
7 HİZMET YILI
şuan ben kullandım sıkıntı yok bilginize şuda var aim bot açıp 10dk veya 10 yıl banlanan var bilginiz olsun

şuan ben kullandım sıkıntı yok bilginize şuda var aim bot açıp 10dk veya 10 yıl banlanan var bilginiz olsun
doğan normal memory hackesr sayfasından yükle çalışıyor göreceksiniz yalnız ben bunu yüklemeden temiz kurulum yapmıştım oyuna bilginiz olsun

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

doğan normal memory hackesr sayfasından yükle çalışıyor göreceksiniz yalnız ben bunu yüklemeden temiz kurulum yapmıştım oyuna bilginiz olsun

Bi ben açamadım şu bypassı lanet olsun aramadığım forum kalmadı enteresan nerede hata yapıyorum çözemedim.

DLLFixer ok, bilgisayarın ve emülatörün dili çince basitleştirilmiş, güvenlik duvarı regeditten kapalı, videoya göre bütün ayarları yaptım, host dosyası değiştirildi bla bla...

kg3Lr6.jpg

Son düzenleme:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Cerberus Bypass için bir açıklama geldi. Açıklamayı aşağıya ekliyorum Herkesin bilgisine, ben sadece görüp yardımcı olma adına bu Bypass yöntemini de sunmuştum. İsteyen arkadaşlar bekleye bilir. Kısa sürede paylaşacaktır. Herkese iyi forumlar

En yeni 0.13 yamasında sunulan yeni emu tespitlerini atladım. Bu, eğer her şey yolunda giderse, Cerberus'u birkaç gün içinde güncelleyeceğim anlamına gelir.

İstenmeyen postalardan, herhangi bir türden lardan kaçının ve duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin.

Teşekkür ederim.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cerberus Bypass için bir açıklama geldi. Açıklamayı aşağıya ekliyorum Herkesin bilgisine, ben sadece görüp yardımcı olma adına bu Bypass yöntemini de sunmuştum. İsteyen arkadaşlar bekleye bilir. Kısa sürede paylaşacaktır. Herkese iyi forumlar

En yeni 0.13 yamasında sunulan yeni emu tespitlerini atladım. Bu, eğer her şey yolunda giderse, Cerberus'u birkaç gün içinde güncelleyeceğim anlamına gelir.

İstenmeyen postalardan, herhangi bir türden lardan kaçının ve duygularınızı kontrol etmeyi öğrenin.

Teşekkür ederim.

Cerberus 1.4.3 + 1.30 Yaklaşık 2 gündür ban atmadı.

Gelelim neye göre ban yiyorsunuz cevabına bir tane abim var. Ldp + 1.4 Kullanıyor daha önce hiç ban geçmişi yok bilgisayar'da ondan dolayı ban atmıyor galiba.

@Czech teşekkürler test ediyorum kısa zamanda bu uygulamayı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI

Bir kaç gün içinde paylaşacakmış kardeşim.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ciceronun böyle bir açıklaması yok yanlış çevirim yapmış forumdaki herkes adam by-pass ı tekrar çıkartacağını açıkladı zaten ücretsiz şekilde devam edicek sadeceçom çoğaldı belli bir süre çıkartmayı durdurdum demişti ve tekrar çıkartacak adamın açıklaması yanlış lanse edildi

Üye
6 HİZMET YILI
ث تحتاج إلى تأهيل التحديث الجديد لZG

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@Czech ZG v4 Algılanıyor arkadaşlar acımadan direk 2 ay ban atıyor bilginiz olsun.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@Czech ZG v4 Algılanıyor arkadaşlar acımadan direk 2 ay ban atıyor bilginiz olsun.

Ban atmıyor vesaire demedim zaten gerekli uyarmalar mevcut. Bugün bir saatten fazla aktif şekilde oynadım şahsen bende bir sorun olmadı. Cerberus gelir yakında daha rahat ederiz. İyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ban atmıyor vesaire demedim zaten gerekli uyarmalar mevcut. Bugün bir saatten fazla aktif şekilde oynadım şahsen bende bir sorun olmadı. Cerberus gelir yakında daha rahat ederiz. İyi forumlar
aimbot ayarı link atarmısın sana zahmet

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Burada ki konuyu inceleyebilirsin.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yeni bir bypass keşfettim ban yemezsem paylaşacağım

2 aylık ban yedim :)

Son düzenleme:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2 aylık banı beklemeden açma yöntemi mevcut mudur acaba 5-6 saatlik banlar gibi ?

Bu yöntemi Cerberus 1.4.3 ile beraber kullananlar da var. Bende çalışıyor bir sıkıntı yok ama şahsen sabır etmenizi öneririm. Biraz daha bekleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...