Pubg Mobile Bypass Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm arkadaşlar Benim Sahte Hesapla Bypass Kullanıodum Baya Abarta abarta no recoil aim hep açık kaç gündür oynuyorum hiç ban yemedim ama illaki her oyunda 10 15 reportla çıkmışımdır şimdi hesap herşeyi durdu ne puan alabiliyom ne kd ne leş hiç bişi ne yükseliyor ne iniyor bununla ilgili bilgisi olan var mı

Ayıdan post rustan DOST olmaz
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence Yeniden Başlamak tam yeridir yeni bir hesap aç hile kullan kullanma demiyorum ama çok belli etme çünkü bu tarz şeylerden 10 yıl ban yiyenler var :)

Üye
8 HİZMET YILI
pubgde adamlar yuksege zıplıyo ucuyolar duuvardan alıyolar o hıleyı blrmusunuz rıca etsem

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
pubgde adamlar yuksege zıplıyo ucuyolar duuvardan alıyolar o hıleyı blrmusunuz rıca etsem
Araplarda var reis senin dedigin bence memorye bi guncelleme gelmesi gerektigini dusunuyorum bak bende hile kullaniyom adam kar 98 ile govdeye nasil tek atabiliyo anlamiyom sv.3 yelek var adamla aramizda en az 300 m var ben okadardan yaraliyom adami adam bana tek atiyo kafa degil bak govdeye bide arabayla hizli ucma kacma hilesi var aim var adamlarin sarjor cektigini gormedim drop yerlerini goruyolar daha dusmeden takim olarak oynadik adamlarda ordan biliyom cunku bence hile olarak bi adim daha ileri gidebiliriz fazla hile ile dikkat cekmeyin yeter bypass da kurtarmayabilir ben daha hic ban problemi yaşamadım

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Araplarda var reis senin dedigin bence memorye bi guncelleme gelmesi gerektigini dusunuyorum bak bende hile kullaniyom adam kar 98 ile govdeye nasil tek atabiliyo anlamiyom sv.3 yelek var adamla aramizda en az 300 m var ben okadardan yaraliyom adami adam bana tek atiyo kafa degil bak govdeye bide arabayla hizli ucma kacma hilesi var aim var adamlarin sarjor cektigini gormedim drop yerlerini goruyolar daha dusmeden takim olarak oynadik adamlarda ordan biliyom cunku bence hile olarak bi adim daha ileri gidebiliriz fazla hile ile dikkat cekmeyin yeter bypass da kurtarmayabilir ben daha hic ban problemi yaşamadım
Hiç bi zaman araplardaki gibi rage özellikler gelmeyecek dostum legit olacaksın csgo'daki gibi

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hiç bi zaman araplardaki gibi rage özellikler gelmeyecek dostum legit olacaksın csgo'daki gibi
Reis adamdardaki hile dudak ucuklatir otamatik kit basma nedir ya 1 sn de adam kit basiyo boyle bi hile gormedim adamla konustuk hilede yok yok diyo buna ne dicem sana hatta ekran resmi atarim

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bypass nasıl yaparım sitede bulamadım pls help

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...