evetoyunlara hala girebiliyor musun peki?
Banı kaldırmak o kadar da zor değil. Emulatorün dosyalarından adı değiştirsen yeter.Bence Yeniden Başlamak tam yeridir yeni bir hesap aç hile kullan kullanma demiyorum ama çok belli etme çünkü bu tarz şeylerden 10 yıl ban yiyenler var
yanlış anlaşılma olmasın guest hesap banını kaldırmaktan bahsediyorsun değil mi?Banı kaldırmak o kadar da zor değil. Emulatorün dosyalarından adı değiştirsen yeter.
Biraz konuyu acarmisin quest hesabı banı kaldırmakmı bahsettiğin yoksa normal hesap banimiBanı kaldırmak o kadar da zor değil. Emulatorün dosyalarından adı değiştirsen yeter.
Araplarda var reis senin dedigin bence memorye bi guncelleme gelmesi gerektigini dusunuyorum bak bende hile kullaniyom adam kar 98 ile govdeye nasil tek atabiliyo anlamiyom sv.3 yelek var adamla aramizda en az 300 m var ben okadardan yaraliyom adami adam bana tek atiyo kafa degil bak govdeye bide arabayla hizli ucma kacma hilesi var aim var adamlarin sarjor cektigini gormedim drop yerlerini goruyolar daha dusmeden takim olarak oynadik adamlarda ordan biliyom cunku bence hile olarak bi adim daha ileri gidebiliriz fazla hile ile dikkat cekmeyin yeter bypass da kurtarmayabilir ben daha hic ban problemi yaşamadımpubgde adamlar yuksege zıplıyo ucuyolar duuvardan alıyolar o hıleyı blrmusunuz rıca etsem
Hiç bi zaman araplardaki gibi rage özellikler gelmeyecek dostum legit olacaksın csgo'daki gibiAraplarda var reis senin dedigin bence memorye bi guncelleme gelmesi gerektigini dusunuyorum bak bende hile kullaniyom adam kar 98 ile govdeye nasil tek atabiliyo anlamiyom sv.3 yelek var adamla aramizda en az 300 m var ben okadardan yaraliyom adami adam bana tek atiyo kafa degil bak govdeye bide arabayla hizli ucma kacma hilesi var aim var adamlarin sarjor cektigini gormedim drop yerlerini goruyolar daha dusmeden takim olarak oynadik adamlarda ordan biliyom cunku bence hile olarak bi adim daha ileri gidebiliriz fazla hile ile dikkat cekmeyin yeter bypass da kurtarmayabilir ben daha hic ban problemi yaşamadım
Reis adamdardaki hile dudak ucuklatir otamatik kit basma nedir ya 1 sn de adam kit basiyo boyle bi hile gormedim adamla konustuk hilede yok yok diyo buna ne dicem sana hatta ekran resmi atarimHiç bi zaman araplardaki gibi rage özellikler gelmeyecek dostum legit olacaksın csgo'daki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?