Onaylı Üye
PUBG Mobile bypass diye bir şey duydum. Tam olarak nedir? Bilmediğim için soruyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
şimdi ben bypass olmadan sitedeki pubg mobile hilesini açsam dwordu belli etmeden oynasam bir süre ban yermiyimMobil oyuncularla eşleşmeni sağlıyor bu sayede emulatörun güvenlik sistemi kalmıyor istediğini yapabiliyorsun ama report yersen ve belli etmişsen o başka
şimdi ben bypass olmadan sitedeki pubg mobile hilesini açsam dwordu belli etmeden oynasam bir süre ban yermiyimEmülatörle oynarken seni telefon oyuncusuymuş gibi gösteriyor bypasslar ücretli almak istersen hile de mevcut by pasta mevcut DC ekle bluewekters
Belli etmeden oynarsan ban yemezsin.şimdi ben bypass olmadan sitedeki pubg mobile hilesini açsam dwordu belli etmeden oynasam bir süre ban yermiyim
şimdi ben bypass olmadan sitedeki pubg mobile hilesini açsam dwordu belli etmeden oynasam bir süre ban yermiyim
Ben yedim belli ettiğimi düşünmüyorum ama 8 ay oynadım ban yemedim diyeni de vardı bu forumdaşimdi ben bypass olmadan sitedeki pubg mobile hilesini açsam dwordu belli etmeden oynasam bir süre ban yermiyim
şimdi ben bypass olmadan sitedeki pubg mobile hilesini açsam dwordu belli etmeden oynasam bir süre ban yermiyim