☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
güncel bypassın olmaması demek de eskisini kullananların eli kulağında demek.Şuanlık güncel baypass yoktur
telefondakilerle giriyosun işte. bi de senin konumunu mu cihaz özelliklerini mi ne göremiyo o nedenle banı engelleyebiliyo. tam bilmediğim bi sebepten ban engelleme özelliği de var. tam ban yiycekken internetini kesiyo falan.Bu bypass ne işinize yarıyor kısaca açıklayabilirmisiniz ? Tam olarak bilmiyorum emulator detect filan mı yemiyorsunuz ?
Eğer sistem dediğiniz gibi çalışıyorsa bu bypass'in size bir yararı dokunmaz. Eğerki hile kullanıyorsanız hilenin içinde korumalar olmalıdır korumalı olmayan hile oynamanında bir manası yok.telefondakilerle giriyosun işte. bi de senin konumunu mu cihaz özelliklerini mi ne göremiyo o nedenle banı engelleyebiliyo. tam bilmediğim bi sebepten ban engelleme özelliği de var. tam ban yiycekken internetini kesiyo falan.
reis her oyuna girdigimde host resleme yaparım unutmam herzaman reslerimOrtalama 6-7 kişi rapor ederse oyun belli bir süre ban atıyor. Bu süre değişken tabi. Yeni ban yiyenler için 10 dakika olurken daha önce bir kaç defa ban yiyenler için 1 gün falan sürebiliyor. Ben şuanlık IP flush yapıyorum. Yani ip adresimi ve dns adresimi resetliyorum. Ayrıca hileler böümünde bulunan konunun içerisinde Host resetleme isimli bir program var. Onu kullanarak da host dosyanızı resetleyin. Bu yöntemler ile azabileceğini veya geçebileceğini tahmin ediyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteden ip ve dns resetleme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
bypassın bu özeliğini bilmiyom ama sen bypassla rootlu cihaz kullanıyomuşsun gibi oynuyosun yani hileye bi nevi zemin hazırlıyotelefondakilerle giriyosun işte. bi de senin konumunu mu cihaz özelliklerini mi ne göremiyo o nedenle banı engelleyebiliyo. tam bilmediğim bi sebepten ban engelleme özelliği de var. tam ban yiycekken internetini kesiyo falan.
saol bi deneyimm herzaman dns ıp ve host dosyasını degistiririm mümkün deil yani bypasstan falan ban atması kesin report yemişimdir yoksa ban riski bulunmazOrtalama 6-7 kişi rapor ederse oyun belli bir süre ban atıyor. Bu süre değişken tabi. Yeni ban yiyenler için 10 dakika olurken daha önce bir kaç defa ban yiyenler için 1 gün falan sürebiliyor. Ben şuanlık IP flush yapıyorum. Yani ip adresimi ve dns adresimi resetliyorum. Ayrıca hileler böümünde bulunan konunun içerisinde Host resetleme isimli bir program var. Onu kullanarak da host dosyanızı resetleyin. Bu yöntemler ile azabileceğini veya geçebileceğini tahmin ediyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu siteden ip ve dns resetleme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
dns reset bat. uzantılı dosya seklinde yaptım dns yi resledim herzaman oyuna girerken bu sekilde tek tus dns mi resliyon benim host dosyasını degistirmem gibi 3 aşamada ban riski bulunmaz ozaman reis doğru değilmisaol bi deneyimm herzaman dns ıp ve host dosyasını degistiririm mümkün deil yani bypasstan falan ban atması kesin report yemişimdir yoksa ban riski bulunmaz
Her zaman ban riski vardır.saol bi deneyimm herzaman dns ıp ve host dosyasını degistiririm mümkün deil yani bypasstan falan ban atması kesin report yemişimdir yoksa ban riski bulunmaz
Post automatically merged:
Hile ile girince yeme riski nedirtelefondakilerle giriyosun işte. bi de senin konumunu mu cihaz özelliklerini mi ne göremiyo o nedenle banı engelleyebiliyo. tam bilmediğim bi sebepten ban engelleme özelliği de var. tam ban yiycekken internetini kesiyo falan.
bizim dwordun espsi dışında hepsinin adı lekelendi. şu hileden bahsedeyim vn hax, kimse laf etmiyodu, herkes çok güzel diyodu sezon sonu ban attı sadece esp açmış olanlara. o bile kirlendi. ama dwordun espsinden ban yedim diye gelen kimse olmadı. diğer hileler hakkında tek yorumum başlarda atmıyoda sonra ban atıyo. bypass sağlam olsun yeter. güncellerler elbet.Hile ile girince yeme riski nedir
Reis hile ile daha hic ban yemedim sagolsun dword ama bypass saglam olmasi sart her turlu ban riski tasirsin hileni belli etmedigin surecebizim dwordun espsi dışında hepsinin adı lekelendi. şu hileden bahsedeyim , kimse laf etmiyodu, herkes çok güzel diyodu sezon sonu ban attı sadece esp açmış olanlara. o bile kirlendi. ama dwordun espsinden ban yedim diye gelen kimse olmadı. diğer hileler hakkında tek yorumum başlarda atmıyoda sonra ban atıyo. bypass sağlam olsun yeter. güncellerler elbet.
Be kullaniyon bypass benimki ban atip duruyovar ewvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?