tamadır kardesim teşekkür ederimLoaderin tutorialı burda
İzleyip yapabilirsin
tamadır kardesim teşekkür ederimLoaderin tutorialı burda
İzleyip yapabilirsin
Rica ederim her zamantamadır kardesim teşekkür ederim
Merhaba kusura bakma konuya dahil olmak istedim, benim yabancı dilim yok ben bu hileyi nasıl indirip aktif edebilirim?Rica ederim her zaman
ekte ki tutorialdan bakabilirsin yeterli olmaz ise ben daha bakamadım baktıktan sonra dönüş yaparımMerhaba kusura bakma konuya dahil olmak istedim, benim yabancı dilim yok ben bu hileyi nasıl indirip aktif edebilirim?
Kendisi bilgisayarı yani emülatör için anlatıyor, bende foruma ilk defa katıldım nerden sorabilirim yada nereye yazabilirim bilmiyorumekte ki tutorialdan bakabilirsin yeterli olmaz ise ben daha bakamadım baktıktan sonra dönüş yaparım
Mobil kullanma bence ben mobilde çok kullandım ve eskisi gibi rahat ve kolay değil Emu imkanin varsa kullanBu arada ben telefon için arıyorum da hileyi
Post automatically merged:
Kendisi bilgisayarı yani emülatör için anlatıyor, bende foruma ilk defa katıldım nerden sorabilirim yada nereye yazabilirim bilmiyorum
Emülatör imkanım yok olsa zaten affetmem, bana mobile konusunda yardımcı olurmusun ?Mobil kullanma bence ben mobilde çok kullandım ve eskisi gibi rahat ve kolay değil Emu imkanin varsa kullan
Maalesef 3. Sezonda bıraktım mobil hileyi ki aslında cok gerke yok spray hassasiyetin iyiyse sekmiyor silahlar zatenEmülatör imkanım yok olsa zaten affetmem, bana mobile konusunda yardımcı olurmusun ?
2 parmak + jiroskop kullanıyorum ama çok hile var oyunda o yüzden istiyorum bende ama bulamıyorumMaalesef 3. Sezonda bıraktım mobil hileyi ki aslında cok gerke yok spray hassasiyetin iyiyse sekmiyor silahlar zaten![]()
Açıkçası bilmiyorm sitede bak mobile için varmı hile2 parmak + jiroskop kullanıyorum ama çok hile var oyunda o yüzden istiyorum bende ama bulamıyorum
On emu r mobile?last time i got ban in pubg mobile oh man hi dud !!!!