PUBG Mobile Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Forumdaki konuları baktığımda aklım karıştı. Şuan güncel önereceğiniz emülatör bypass var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga be :D Şu bypassı [DW'Zepshyr] Buldu ve [DW'Rook] (Ben) Bana verdi ilk 2mizde vardı klana verdiydik sonra mhye kadar yayıldı :D

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aga be :D Şu bypassı [DW'Zepshyr] Buldu ve [DW'Rook] (Ben) Bana verdi ilk 2mizde vardı klana verdiydik sonra mhye kadar yayıldı :D
Şuan sıkıntısız mı kullanıyorsun? kullanıyorsan adı ne

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kullanmanı önermem bro her türlü ban atıyor oyun içi 10 dk veya oyun sonu 2-4 saat arası banlıyor.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
1.4.1 sürümünü güzel bir host dosyası ile sadece walhack kullanarak 2-3 saat rahat oynayabilirsin. 10 dakika ban atıyor bir sigara içip yeniden hosts dosyasını attığında düzeliyor. En azından bende öyle ve böyle kullanıyorum konularım zaten anlatımları ile mevcut bakabilirsin. İyi forumlar

Üye
7 HİZMET YILI
1.4.1 sürümünü güzel bir host dosyası ile sadece walhack kullanarak 2-3 saat rahat oynayabilirsin. 10 dakika ban atıyor bir sigara içip yeniden hosts dosyasını attığında düzeliyor. En azından bende öyle ve böyle kullanıyorum konularım zaten anlatımları ile mevcut bakabilirsin. İyi forumlar
aynen arkadaşa katılıyorum

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bypass kullanmayaa gerekmi var? hilesin bide mobillerle eşleşiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...