Seçkin Üye
Pubg Mobile Cerberus bypass ile alakalı bilgisi olan var mı?
Hostun bana faydası ne olacaktır?onu bilmem ama bypass yerine host kullanabilirsin istersen
oda ban yemeyi engelliyoHostun bana faydası ne olacaktır?
Eski bypass kullanıp ban yemeyeceğim yani host kullanırsamoda ban yemeyi engelliyo
Onu bekliyordum bende sürekli bakıyorum unknown cheats'e kesin bir şey görmediğim için bu konuyu açma gereği duydumCerberus 1.4.5 sürümü geliştirici tarafından yayınlandı ve onaylanmayı bekliyor. Onaylanınca herkese erişilebilir olacaktır. Beklemede kalın.![]()
Host telefonda hileli oynarken ban yedirmiyodu emulatorde ne kadar işe yarar bilmemEski bypass kullanıp ban yemeyeceğim yani host kullanırsam
link atar mısın ?Ban yedırmeyen hostlar paralı Cerberus 1.4.4 kulalnmanı tavsiye ederim. 2 ay oldu ban yemedım
Hangileri mesela? Var mı bilipte tavsiye edebileceğin?Ban yedırmeyen hostlar paralı Cerberus 1.4.4 kulalnmanı tavsiye ederim. 2 ay oldu ban yemedım
bende onaylanmasını beklıyorumda cok uzun surermı bıde ciceron direk host dosyasını falan veriyomuCerberus 1.4.5 sürümü geliştirici tarafından yayınlandı ve onaylanmayı bekliyor. Onaylanınca herkese erişilebilir olacaktır. Beklemede kalın.![]()