Pubg Mobile Cheat Engine Değer Değişmiyor Yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Başlıktanda Anlayacağınız Gibi Pubg Mobile'de Cheat Engine İle Değer Değiştiremiyorum Yardım Edermisiniz ?

MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Detaylı Bilgi verirmisin ?
Process Hackers 2 Üzerinden Pubg Mobile'nin PID Numarısı Alıyorum Hesap Makinesinden Programlama Kısmına gİriyorum Hex Değerini Bakıp Seçiyorum.
Sonra Mesela Sınırsız Mermi Hilesi Yapıcam Değiştirmem Gereken Değeri Buluyorum Ama Değeri Değiştirmeye Çalıştığımda Değer Değişmiyor.
Sorun Bu

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Process Hackers 2 Üzerinden Pubg Mobile'nin PID Numarısı Alıyorum Hesap Makinesinden Programlama Kısmına gİriyorum Hex Değerini Bakıp Seçiyorum.
Sonra Mesela Sınırsız Mermi Hilesi Yapıcam Değiştirmem Gereken Değeri Buluyorum Ama Değeri Değiştirmeye Çalıştığımda Değer Değişmiyor.
Sorun Bu
Ne hatası veriyor peki nasıl değişmiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Aynen video atta ona göre çözüm bulalım

MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beyler Video Çektim Atıcam uploading Diyor Sonra %100 olunca hata veriyor

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
us4iVcHw.png

CEKernelMode driverini aktif etmelisin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yada pchunter ile aow_drv unload et tamamen koruma kalkar

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
He bu arada bunu ne için yapıyorsun?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
SORUNU ÇÖZEN EDİT:

ÇÖZÜM; CHEAT ENGINE'DE YUKARIDAKİ SEÇENEKLERDEN EDİT>SETTİNGS'E GİRİP SOL TARAFTA BULUNAN EN ALTTAKİ "EXTRA"
BÖLÜMÜNDE MEVCUT BULUNAN 4 SEÇENEĞİN DE TİKLİ OLMASINI SAĞLAYIN VE BÖYLECE SORUN GİDERİLMİŞ OLACAKTIR.

Öncelikle Merhaba!

Arkadaşın izah etmeye çalıştığı konuya açıklık getirmek adına, aynı sorunu bizzat ben de yaşadığım için şöyle özetleyebilirim:

- Cheat Engine ile "PUBGM (TGB)" üzerinde yapılabilecek her türlü hilenin bütün aşamalarını doğru ve sorunsuz bir şekilde aşıyoruz.

- Bütün aşamaları başarıyla atlatmış olmamıza rağmen en son aşamadaki bulduğumuz değerlerin "Value Type"ını değiştiremiyoruz.

- Buradaki değiştiremiyoruz kısmı da nitekim şöyle; değiştirmeye kalktığımızda yani yeni değer verdiğimizde, verdiğimiz değer yönünde hiçbir değişiklik olmuyor. (Cheat Engine üzerinde bulduğumuz orijinal değer sabit kalıyor.)

Yukarıdaki bahsi geçen çözüm yöntemlerini henüz denemedim, ancak deneyip en kısa süre içerisinde forumu bilgilendireceğim. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sorun Bu
Mrb,bende de aynı sorun var hem değerler bende çıkmıyor hemde siz cheat engineden aow.exe vs seçiyorsunuz ya bende o da çıkmıyor siz çözümünü bulabildiniz mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...