Onaylı Üye
Pubgde config kullanmayı düşünüyorum ban yediriyormu?
sen kullanıyormusun hocam?
hocam kullanıp yemeyenler var diye biliyorum emin olmak için konu açtım.Hocam, configle yada configsiz farketmez, hile bir gün banlatır. 1 gün değil de 1 yıl olur ama yine de banlanırsın. Bunu bilerek kullan.
Hocam, dediğim gibi, bir gün illa yerler. Zaman farklılık gösterir fakat bir gün mutlaka sisteme yakalanırsın. Bu her oyun için geçerlidir. Sisteme yakalanmasan bile oyuncu raporlarıyla sisteme düşme olasılığın da bir hayli yüksek. Zaten yüksek bir çoğunluk sisteme öyle düşüyor.sen kullanıyormusun hocam?
Post automatically merged:
hocam kullanıp yemeyenler var diye biliyorum emin olmak için konu açtım.
yedirmez bende kullanıyordumPubgde config kullanmayı düşünüyorum ban yediriyormu?
sisteme düşerse ban yiyorsak kullanılabilir ama dosya değişikliliğini detectliyorsa kullnılmazHocam, dediğim gibi, bir gün illa yerler. Zaman farklılık gösterir fakat bir gün mutlaka sisteme yakalanırsın. Bu her oyun için geçerlidir. Sisteme yakalanmasan bile oyuncu raporlarıyla sisteme düşme olasılığın da bir hayli yüksek. Zaten yüksek bir çoğunluk sisteme öyle düşüyor.
belli etmeden kullanırsam birşey olurmu?ban yersin dikkatli kullan.
fps configler yediriyormu?PUBGDE CONFİG YANİNASIL BİR CONFİG OLDUGUNA BAGLI AMA GENELLİKLE BAN VERİYOR