Hile değil dostum config yani tam olarak hileden sayılmıyorBen gelirim ban yedirmiyor mu ki hile o kadar rütbe kasabiliyorsun bide ?
Bildiğim kadarıyla yok kardeşim internetten arayıp bulabilirsin kurmalı bişey değil oyun dosyalarını el ile değiştiriyorsunConfig forumda varmı eger var ise beraber girelim kurayım?
Oyun hala 1.4 surumnde ise konularimda guncel bulunmaktaConfig forumda varmı eger var ise beraber girelim kurayım?
ex bey sürüm hatasını değiştiremiyoruz o sıkıntıOyun hala 1.4 surumnde ise konularimda guncel bulunmakta
Yt de surum hatasi konusunda bir video gormustum inceliyebilirsinizex bey sürüm hatasını değiştiremiyoruz o sıkıntı
olmuyo bende gördümYt de surum hatasi konusunda bir video gormustum inceliyebilirsiniz
Es dosya kurup paks içerisindeki lightdata klasörünü silip sonra altta src versiyonu aç düzenle dedikten sonra en sağdaki 15 ile başlayan rakamı 5 adet 99999 ile değiştirin ve interneti kapayıp oyuna girin sunucu cevap vermedi hatasını aldıktan sonra interneti açın ve tamam diyin sürüm hatası çözülürolmuyo bende gördüm
config ile yapınca ne farkı oluyor ban yemiyormuyuzolmuyo bende gördüm