Pubg Mobile de ban yemeden oynamak için taktik!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gafa Leyyla
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
beyler sürekli görüyorum şu kadarlık hesabım ban yedi hile ban attırıyor bypass ban attırıyor ban yerim diye kendi hesabımla girmeye korkuyorum falan. bu taktik maddi durumu iyi olanlar için geçerli. ipad 7. nesil + gamesir x1 + klavye + mouse + bilgisayar ( ki zaten çoğunuzda vardır )
gerçek hesabınızla ipad 7. nesil de klavye mouse ile herhangi bir şekilde ban yemeden rahatça oynayabilirsiniz. bilgisayardan ise smart gaga emülatörü kurup mokka bypass ile kullanmadığınız bir hesapla gerçek hesabınızı izleyici modunda girip hilemizi aktif ediyoruz. pc ekranından ghostlayarak ipadımızda rahatça oynayabiliriz. ban yeseniz bile üzülmenize gerek yok giden işe yaramaz içi boş hesap olur. gerçek hesabınıza hiç bir şey olmaz. ben bu şekilde oynuyorum gerçek hesabıma herhangi birşey olmuyor. olsa bile sadece gerçek hesabımı izlediğim gereksiz önemsiz izleyici moddaki hesaplarım banlanır. benim gibi bu oyunu seven durumu iyi olan arkadaşlara taktik. bunların içinde en pahalısı ipad onu da bütçenize göre alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim ben smartgaga yı kurdum ama bypası calıstıramadım yardımcı olurmusun
Post automatically merged:

normalde cerberus bypası kullanıyordum gamelooptan cerberus cok sık ban attırıyor nerdeyse bi oyun bitmeden bile ban yiyor guest hesap izlerken

Gafa Leyyla
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
smart gaga için mokka var youtubeden bulup izleyebilirsin. bypass iyi yapıyorlar sürekli güncelliyorlar. ben az önce yedim uzun zamandan beri 5 saatlik. gerçek hesabım sağlamda gerisi önemli değil :)

Gafa Leyyla
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ufukta bir Namık Kemal belirdi tekrardan :)
yarın emülatörde gerçek hesabımı yan hesabımla hile aktif halde izlerken foto çekip atacam. hatta sen resim fotoşop dersin ben kısa bi video çekip atacam ;)
ben boş yapmıyorum imkanı olan ekipmanı alabilen arkadaşlara taktik veriyorum. ;)
yapamıyorsun bari çamur atma dostum. ;)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aim çok önemli ona çok dikkat edilmesi gerek tavsiyem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...