Pubg mobile dikey sekme azaltıcı hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu yöntemi bilen varmıdır bilmem ama ben uzun zamandır kullanıyorum sizede göstereyim dedim programın adı universal macro tools her oyunda çalışır ama ben pubg mobilede kullandım programın amacı mausu otomatik olarak aşağı çekmektir yani kendi elinizle aşağı kaydırmanıza gerek kalmayacaktır

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Oyunu oynayanlara fayda sağlayabilir ama bence pubg gibi bir oyun için bi tık gereksiz oyun zaten bot ve hile dolu.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
pubg hile yapısı değişti dış bir etkenin dahil olup olmadığını anlayabiliyor , dikkatli olmak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bence onemli bir ayar ust ranklara kasmak icin Ve ya cash flow yapmak icin yararli olabilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok fazla hile varken bu bi tık weak kalıyo gibi geldi ama bakılır yine de

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence onemli bir ayar ust ranklara kasmak icin Ve ya cash flow yapmak icin yararli olabilir
her silahın ve dürbünün tepme ayarı farklıdır bu yüzden sürekli recoil değerini değiştirmen gereklidir mesela akm var elinde diyelim dürbünsüz 4 yapman lazım eğer akm ye 2x takarsan 6 yapman gerekir 3x takarsan dahada arttırıcan taktik budur
Post automatically merged:

çok fazla hile varken bu bi tık weak kalıyo gibi geldi ama bakılır yine de
evet malesef bu yöntemi bilen çok ama çok fazla kişi var yani genede bile pasif kalırsın ama hiç yoktan iyidir gene bunu bilmeyende var bilende değilmi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
her silahın ve dürbünün tepme ayarı farklıdır bu yüzden sürekli recoil değerini değiştirmen gereklidir mesela akm var elinde diyelim dürbünsüz 4 yapman lazım eğer akm ye 2x takarsan 6 yapman gerekir 3x takarsan dahada arttırıcan taktik budur
Post automatically merged:

evet malesef bu yöntemi bilen çok ama çok fazla kişi var yani genede bile pasif kalırsın ama hiç yoktan iyidir gene bunu bilmeyende var bilende değilmi
evet hiç yoktan iyidir bence de

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
denedim hileyi çok iyi değil ban riskine değmez bence sitedeki dword çok daha iyi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
iyi baya ama ztn neredeyse herkes hile

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka bi kaç hileyle denemişlliğim var yani aşırı weak kalıyor sabah ddediğim gibi ben pek yararlı bulmadım alışan adamın eline yardım eder iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...