Pubg mobile donma kasma sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Pubg liteda hile kulanıyorum oyunda sabit 90fps alıyorum silah ateşlerken vsvs drop girmiyor fakat pubg mobileda bilgisayarım çok ısınıyor ve oyun sürekli kasıyor bunu nasıl giderebilirim pubg mobile hilesini kullanmayı çok istiyorum ama kasmadan dolayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :). iyi forumlar

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Araştırıp configler vb kullanabilirsin ağaç kaldırma çimen kaldırma cihazının arka planda çalışan uygulamaları ve boş hizmetleri devre dışı bırakabilirsin ram cleaner quick cpu tarzı programlar kullanabilirsin + pcne tam çekirdek vb ver Emülatör ayarlarını dikkatli yap oyun içi ayarları vb Game Booster tarzı uygulamalarda kullanabilirsin, Pcde gameloop 4.4 kullanıyorsan 7.1' e geçmeni şiddetle öneriririm.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaş aynı sorun bendede var pubg lite da efsane gta v dıger cogu oyunda muhtemesem ama bu pubg mobıle da işler boka sarıyor aga oyun tamamıyle hatalı optımızasyon leşş mobıl oyunu pcye entegre etmeye calıştıkları için iyi sistemde bile kasıyor 60 fps bir turlu alamıyom drop gırıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Youtube da 90 fps yapma videoları var kardeşim onları izleyip yapabilirsin bende bir ara kasma sorunu yaşıyordum youtubedan izleyip düzelttim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...