PUBG Mobile kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pubg Mobile indirdim Emulatörden oynuyorum, Blustack,Gameloop,LDplayer hepsini denedim kasma var görüntü çok temiz gözükmüyor.Önceden 1-2 sene öncede oynamıştım böyle değildi acaba nasıl çözebilirim bu problemi,? hile veya hilesiz farketmiyor sürekli kasma var.
16gb Ram, Rx5600XT, ryzen 5 3600 , ssd var

Üye
3 HİZMET YILI
Driveların güncel değilse onları güncelle çekirdekleri son seviye kullan eğer düzelmezse son çare bir format at her şey bi temizlensin derim

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ya da mobilden oyna :D pc de emülatör ile kasma olayı çok yaşanıyor o yüzden kullanmamayı tercih ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu anormal bir durum gibi görünüyor, benim önceki sistemim 8gb ram ile gayet akıcı oynanabiliyordu.
Arka planda çalışan uygulamaları kapat, Başlangıç hizmetlerini de kapat, ayrıca güç modunu "yüksek performans" olarak değiştirip tekrar dene. Olmazsa bir de virüs taraması yap.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
elinden geldiğince yer aç arka planda bişey kullanma mumkunse mesaj falan olma oyun içinde

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
emulator için baya ayar yapman lazım bende de aynı sorun var

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hocam sanallaştırmayı aç driverları güncelle oyunu gamellop un önerdiği yere kur bide istersen bi format at mutlaka düzelir.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Optimizasyonu kötü olduğu için 3080 le oynaşan da yine kasıyor bir şekilde en iyisi mobileden emulatorsuz oynamak

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk o ekipmanlarla nazı kasmış anlamadım ama yt videoları filan var bak istersen arkadaşlar atmışlar ben tekrar tekrar atmayayım

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Pubg Mobile indirdim Emulatörden oynuyorum, Blustack,Gameloop,LDplayer hepsini denedim kasma var görüntü çok temiz gözükmüyor.Önceden 1-2 sene öncede oynamıştım böyle değildi acaba nasıl çözebilirim bu problemi,? hile veya hilesiz farketmiyor sürekli kasma var.
16gb Ram, Rx5600XT, ryzen 5 3600 , ssd var
driverlarını güncelle düzelmesi grekir düzelmesse format atmayı deneybilirsin

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka öncelikle görev yöneticisinden yok hesap makinası gibi gereksiz şeyleri kapat öncelikle bir nebzede olsa rahatlatır pc yi ondan sonra open gl yada diğeri hangisi daha iyi ise onu işaretle ondan sonra daha youtubede bunun hakkında bir sürü video çeken var bilinen kişilerden bak yaptıklarını senin cihaza göre yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...