Pubg MobiLe Donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar leptop kullanıyorum ve oyun bazenleri 10,15 saniyeligine donuyor bu bazen biraz daha uzun sürebiliyor yardım edersiniz sevinirim.. :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dayı bendede o tür şeyler oluyorda adam geliyor diye kasıyor sonrasında düzeliyor

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bilgisayar özellikleri ve donanımını öğrenirsek daha detaylı inceleyebiliriz . Arka planda çalışan programlar Ram tüketiyor olabilir buda donmalara ve kasmalara sebep olabilir . 360 security ile Virüs taraması dışında hızlandırma için olan taramaları yap derim .

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Laptop kullanıyorsan yüksek ihtimal çift ekran kartı vardır. Eğer NVIDIA varsa oyuna sağ tıkla -> Grafik İşlemciyle Çalıştır -> Yüksek Performanslı Grafik İşlemcisi bu seçeneği seç. Bunun dışında bilgisayarın şarja takılı olmasına dikkat et, aşırı etkiliyor. Güç menüsündeki seçeneği yüksek performans olarak değiştir. Bunları yaptıktan sonra Emulator ayarlarından OpenGL+ seçip bilgisayarını yeniden başlat. Sistem gereksinimlerin karşılanıyorsa zaten ortada bir problem kalmaz.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bakın emulatörlar stabil çalışmıyor bana göre. Android tabanlı işletim sistemleri var PC için. Remix OS veya Phoenix OS. Bunları format atar gibi sisteminize kurup çok rahat PUBG oynayabilirsiniz.

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bakın emulatörlar stabil çalışmıyor bana göre. Android tabanlı işletim sistemleri var PC için. Remix OS veya Phoenix OS. Bunları format atar gibi sisteminize kurup çok rahat PUBG oynayabilirsiniz.

Aynı harddiske onlarca işletim sistemi yüklenebildiğini düşünürsek, evet en sağlıklı olanı bu.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Benimde oluyor aynısı, sistem özelliklerim aşağıda yazmaktadır.
---
İşlemci Intel(R) Core i3-6006U CPU @ 2.00GHz 2.00GHz
Ram: 4 GB
Sistem türü: 64 bit
Ekran kartı: Intel(R) Graphisc HD 520
---

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Benimde oluyor aynısı, sistem özelliklerim aşağıda yazmaktadır.
---
İşlemci Intel(R) Core i3-6006U CPU @ 2.00GHz 2.00GHz
Ram: 4 GB
Sistem türü: 64 bit
Ekran kartı: Intel(R) Graphisc HD 520
---

Senin bilgisayarın ekran kartından ve ramden kaybediyor. Konuyu açan arkadaşın da böyleyse normal, yapılacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...