Pubg mobile drop ve kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar yeni bir sistem topladım fakat pubg mobile 4.4 ve 7.1 emulatorde de kasıyor anlık droplar fps düşüşü dürbün açarken ateş ederken kasmalar vs. nasıl düzeltirim
RYZEN 3 3100 GTX 1660 super var sistemde Fps yüksek oldugu zaman bile oyun akıcı gelmiyor neden olabilir boş boş cevaplar vermezseniz sevinirim .

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
gamelooptaki ayarlar kısmından en uygun olan grafiği seçtinmi ? hepsini dene

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çözünürlüğü 1366x768 yap bakalım olacak mı

Fired from Heaven✔
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
dostum ne kadarda iyi bir sitemin olsa dorop yersin sebebi kulandıgın emilotordon kaynaklı cözümü var tabi emilotorunun optimize et pc ne gere ayaral bi nevzede olsa düzelir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Anakartın sanallaştırması açık olması lazım, emülatörün performansını çok etkiler. Kapalı ise açıldığında bariz fark olur, açıksa sorun yok. (Görev yöneticisi - Performans sekmesi - sağ altta "Sanallaştırma" aktif olmalı).

Güncelleme geldiğinde genelde bu tarz FPS düşmeleri çok oluyor. Ben gameloop ya da oyuna güncelleme geldiğinde, emülatörü tamamen silip (bütün klasörlerini de silerek ve Revo tarzı programlarla kaldırarak) yeniden temiz kurulum yapıyorum. Bu tarz FPS düşmeleri çok aza iniyor.

Maalesef emülatörle çalıştığı için işlemciye çok yük biniyor, görev yöneticisinden işlemcinin yükünü oyun esnasında azaltmak lazım, çalışan ve işlemciyi kullanan diğer zorunlu olmayan programları kapatarak. Klasik olacak ama, emülatörden grafik ayarlarını "Dengeli" veya daha garantisi "Akıcı" yapmak da faydalı olabilir. (Emülatördeki klasik grafik ayarlarını yazmadım, internette çokça videosu filan da var, o ayarları da zaten biliyorsundur.)

Bir de Nvidia için FPS arttırma ayarları var, onu da deneyebilirsin. Ama emülatördeki temel nokta "işlemci". (RAM inin de 8 veya üstü olduğunu düşünüyorum)

►ö乙Ꮆü尺ㄥüҜ◄
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk bu videoyu izle kesin

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Anakartın sanallaştırması açık olması lazım, emülatörün performansını çok etkiler. Kapalı ise açıldığında bariz fark olur, açıksa sorun yok. (Görev yöneticisi - Performans sekmesi - sağ altta "Sanallaştırma" aktif olmalı).

Güncelleme geldiğinde genelde bu tarz FPS düşmeleri çok oluyor. Ben gameloop ya da oyuna güncelleme geldiğinde, emülatörü tamamen silip (bütün klasörlerini de silerek ve Revo tarzı programlarla kaldırarak) yeniden temiz kurulum yapıyorum. Bu tarz FPS düşmeleri çok aza iniyor.

Maalesef emülatörle çalıştığı için işlemciye çok yük biniyor, görev yöneticisinden işlemcinin yükünü oyun esnasında azaltmak lazım, çalışan ve işlemciyi kullanan diğer zorunlu olmayan programları kapatarak. Klasik olacak ama, emülatörden grafik ayarlarını "Dengeli" veya daha garantisi "Akıcı" yapmak da faydalı olabilir. (Emülatördeki klasik grafik ayarlarını yazmadım, internette çokça videosu filan da var, o ayarları da zaten biliyorsundur.)

Bir de Nvidia için FPS arttırma ayarları var, onu da deneyebilirsin. Ama emülatördeki temel nokta "işlemci". (RAM inin de 8 veya üstü olduğunu düşünüyorum)
sanallaştırma kapalıydı hyper v mı ne açıktı 1 ay önce onu kapatıp sanallaştırmayı açmıştım hiç bişe değişmedi gerçekten rezillik akıcı oyun oynanmıyor

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Arka plan uygulamarı yavaşlatabilir veya emülatorda kasalar çok oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
9 HİZMET YILI
gameloop sıkıntılı biraz bende de var bu sorun

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka ekran kartını en yüksek performansa almayı dene bi

Üye
5 HİZMET YILI
knk dog diye bir uygulama var onu dene ben denedim çok büyük bir etkisi var

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgisayarında hiçbir sıkıntı yok tamamen emülatörün saçmalığı sürekli fps drop yiyorum.Yere iniş yaptıktan sonra 10 fpse düşüyor geri yükseliyor sabit 60 fps alıyoruz zaten.bu kadar kötü bir emülatör olamaz.Ld Player kullan fakat vikendi felan o haritaları maç bulmuyor.sadece erangel livik oynarısn

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bendede çok oluyordu open gl + yı seçtim ram ve işlemcidnin yarısını verdim 90 fps yaptım oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...