baktım yapmıyor araştırdım.darboğaz yapıyor olabilir
ohoo onları en az 250 kere denedim gerçek bu arada.gamelooptaki ayarlar kısmından en uygun olan grafiği seçtinmi ? hepsini dene
sanallaştırma kapalıydı hyper v mı ne açıktı 1 ay önce onu kapatıp sanallaştırmayı açmıştım hiç bişe değişmedi gerçekten rezillik akıcı oyun oynanmıyorAnakartın sanallaştırması açık olması lazım, emülatörün performansını çok etkiler. Kapalı ise açıldığında bariz fark olur, açıksa sorun yok. (Görev yöneticisi - Performans sekmesi - sağ altta "Sanallaştırma" aktif olmalı).
Güncelleme geldiğinde genelde bu tarz FPS düşmeleri çok oluyor. Ben gameloop ya da oyuna güncelleme geldiğinde, emülatörü tamamen silip (bütün klasörlerini de silerek ve Revo tarzı programlarla kaldırarak) yeniden temiz kurulum yapıyorum. Bu tarz FPS düşmeleri çok aza iniyor.
Maalesef emülatörle çalıştığı için işlemciye çok yük biniyor, görev yöneticisinden işlemcinin yükünü oyun esnasında azaltmak lazım, çalışan ve işlemciyi kullanan diğer zorunlu olmayan programları kapatarak. Klasik olacak ama, emülatörden grafik ayarlarını "Dengeli" veya daha garantisi "Akıcı" yapmak da faydalı olabilir. (Emülatördeki klasik grafik ayarlarını yazmadım, internette çokça videosu filan da var, o ayarları da zaten biliyorsundur.)
Bir de Nvidia için FPS arttırma ayarları var, onu da deneyebilirsin. Ama emülatördeki temel nokta "işlemci". (RAM inin de 8 veya üstü olduğunu düşünüyorum)
o ne?ayarlarda mns gibi bir ayar var onu en dusuge aldıgında kasmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?