pubg mobile drop yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar pubg mobile emulatorden oynarken drop yiyorum. düşman ile karşı karşıya kaldığımda dürbün çıldırıyor silah donuk donuk ateş edıyor kasılmalar oluyor. işlemci i5 8220u ram 8 gb ekran kartı mx150 sanırım 25 watt olan 2 gb benzer sorunu daha once oyunu mx 150 ile kullanırken dahili ekran kartı guncel degılken yapıyordu. onu guncelledım bır sure duzeldı şımdı yıne aynı son olarak gameloop gorev yonetıcısınde 300 mb ram kullanırken oyun sureklı kasıyor ancak 200 mb cıvarı kullanım olduğunda sorun sadece çatışma anında oluyor. bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyunu açtığın motorun (Gameloop) kendisinin ayarları var ayarlara girip bir bak derim. Oyun içindede görüntü ayarlarında Max Kare hızını en yükseğe çek. Görüntü kalitesinin bir altında olması lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunu pc den oynuyosan optimize ayarları yapabılırsın ekran kartı kontrol yerınden o zaman düzelebilir

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyunda ekran kalitesini en dusuge cekip. Ekran yenileme hizini en yuksege cekmek. Veya en yuksegin bir altina almak. Ayrıca pc nin masaüstü arka plan fotoğrafını klasik tema yapın. Bu yıllar önce bir forumda okumuştum. Klasik windows temasinin performansa etkisi iyi yonde olduguna dair. Bi de laptop kullaniyorsaniz iyi bir sogutucu şart. Bende alüminyum bir soğutucu var çok etkili bir soğutma sağlıyor. Açmayı unuttuğum zamanlar pc resmen donma kasma yaparak beni uyarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgisayarda mobil oyunlar için sürekli bir optimizasyon sorunu olur zaten o yüzden olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gamee lopp ayarlarından opengl+ ya ayarla düzelecektir kardesım bende de aynı sorun vardı oyle ayarladım fps adama felan sıkınca hic düşmüyor

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
pubg mobilenin emulatorleri cidden cok kötü, emulatorden dolayi olabilecegini düsünüyorum. Emulator ayarlarina göz at, belki herhangi bir ayar fulldedir. BIOS ayarları da işini görebilir yukarıda yazdıkları gibi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oyundan değilde emulatörden sistemine göre ayarlamalar yap. Genelde Grafik ayarları sona ve chunklar yüksek olduğunda girer sistemine göre ayarlamalar yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...