PUBG Mobile oynarken, Dword kullanırken ban yememek için ne yapılmalı? Nelere dikkat edilmeli? Hangi ayarlar hangi oranda kullanılmalı? Bilenleri konu başlığı altına bekliyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
eyvallah aga deneyeceğim mesajı tamamlayıncaaimbot kullanma duvar arkasındaki adama aim açma hilesiz oynar gibi oyna.
Ban yememen için hile kullanmaman gerekiyor kullanırsan ban garanti hadi belli etmeyim diyorsun karşındaki belli ede ede üstüne geliyor vuruyorsun bildiriyor aşağı sakal yukarı bıyık misali
Onuda herkes yapamaz be kral ben bile o kadar uzun zamandır oynadıgım halde o dediklerini alıştıramadımaimbot kullanma duvar arkasındaki adama aim açma hilesiz oynar gibi oyna.
evet adam 300 mt ileride direk dürbün açıp bakıyorlar sonra niye ban yedim hahahatek esp kullan onun dışında başka bişey kullanma ayak sesi duyamdığın haricinde bakma adama
bakalım deneyeceğimduvara bakarak yürüme aim kullanma
biraz alışmak lazımOnuda herkes yapamaz be kral ben bile o kadar uzun zamandır oynadıgım halde o dediklerini alıştıramadım)
evet adam 300 mt ileride direk dürbün açıp bakıyorlar sonra niye ban yedim hahaha![]()
mantıklısısde sakın adam vurma en onemlısi bu
Ben herşeyi dediğin gibi yaptım genede o hilede ban yedimaimbot kullanma duvar arkasındaki adama aim açma hilesiz oynar gibi oyna.