Pubg Mobile Dword yüklüyorum her şey normal fakat oyuna girdiğimde enter sonra insert tusuna basıyorum hile aktif olarak karsıma çıkıyor fakat esp falan calısmıyor hiçbir şey yok oyuncuların yerlerini falan göremiyorum yani windows sürümü 21h2
Eğer bu şekilde de olmuyorsa tüm olabilecek önerileri sundum size format atmanız lazım bu durumda format konusuna bu linkten ulaşabilirsiniz:Önerdiğin yolların hepsini yaptım fakat yine aynısını yapıyor
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.Pubg Mobile Dword yüklüyorum her şey normal fakat oyuna girdiğimde enter sonra insert tusuna basıyorum hile aktif olarak karsıma çıkıyor fakat esp falan calısmıyor hiçbir şey yok oyuncuların yerlerini falan göremiyorum yani windows sürümü 21h2
Önerdiğin yolların hepsini yaptım fakat yine aynısını yapıyor1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
6-Gameloop'u silip 32 bit olarak tekrar yükleyin.
Eğer bu şekilde de olmuyorsa tüm olabilecek önerileri sundum size format atmanız lazım bu durumda format konusuna bu linkten ulaşabilirsiniz:Önerdiğin yolların hepsini yaptım fakat yine aynısını yapıyor