Çözüldü Pubg mobile DWORD çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sürekli aynı hatayı alıyorum ne yaptıysam düzelmedi bütün defender ı kapattım olmadı temp sildim olmadı Prefetch sildim olmadı neden bu hatayı veriyor sizce bu arada defenderı kapattıktan sonra 2 defa yeniden başlattım kontrol ettim kapanmış

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    14.1 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Visual C++ Paketleri -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Bütün çözümleri denediyseniz ve olmadıysa büyük ihtimal 22H2 sürümünü kullanıyorsunuzdur. Sürüm düşürerek sorunu çözebilirsiniz.
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Sisteminizde herhangi bir anti-virüs yazılımı var ise kapatın ya da direkt kaldırın.

DirectX+ -

Visual C++ Paketleri -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

Bütün çözümleri denediyseniz ve olmadıysa büyük ihtimal 22H2 sürümünü kullanıyorsunuzdur. Sürüm düşürerek sorunu çözebilirsiniz.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Sorunun sebebi Windows sürümünden dolayı kaynaklıyor. Pubg DWORD hilesi Windows 10 21h2 ve alt sürümlerinde çalışıyor, seninki muhtemelen 22h2 ya da Windows 11.
Windows sürümünü, Windows arama yerine winver yazarak öğrenebilirsin.
Windows sürümünü düşürmek ya da formatlamak istersen buradaki konudan yardım alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...