loader guncele günceleyemiyorum sürekli eski olanı indiriyor
9 Mar 2023 Konuyu başlatan #21 pubg mobile 26 Onaylı Üye Katılım 26 Tem 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Tepki puanı 9 Ödüller 4 3 HİZMET YILI kerem815' Alıntı: loader guncele Genişletmek için tıklayın ... günceleyemiyorum sürekli eski olanı indiriyor
kerem815' Alıntı: loader guncele Genişletmek için tıklayın ... günceleyemiyorum sürekli eski olanı indiriyor
9 Mar 2023 Moderatör #22 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,540 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,382 Ödüller 22 8 HİZMET YILI pubg mobile 26' Alıntı: 21h1 sürümü Genişletmek için tıklayın ... Alıntıdır: 1 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- gameloop sürümünüzü en son sürüme güncellemeniz gerekmektedir. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapat tekrardan deneyin.
pubg mobile 26' Alıntı: 21h1 sürümü Genişletmek için tıklayın ... Alıntıdır: 1 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 1.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) 2- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. 3- gameloop sürümünüzü en son sürüme güncellemeniz gerekmektedir. 4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin. 5-Daha sonra bilgisayarınızı restartlayın ve Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapat tekrardan deneyin.