hocam bende bu menü takılı kalıyor ekranda tıklayamıyorum onadedigin esp olayını denememe rağmen başarılı olmadım yani esp bir oyunda çalıştı oyun bitti başka oyuna başladım ve f6 ya bastım ama bu sefer esp tamamen çalışmadı
Post automatically merged:
dedigim olayı resimle göstereyim
Öncelikle teşekkürler kusursuz çalışıyor. Fakat Tekrar oyuna girince ne kadar defalarca F6 çeksem bile gelmiyor. kapatıp tekrar açıyorum yine yokRadar 100 metreye kadar değil 400 metreye kadar çalışır. Oyunun verdiği sınır o çünkü.
Yeni oyuna girince esp lerin gitmesi normal. F6 tuşuna bastığınızda probleminiz çözülecek, hile yeniden kendiliğinden yüklenecektir. Yani oyunu kapat yeniden bağlan hileyi yeniden aç derdiniz yok. Her yeni oyunda sadece F6 ya basacaksınız.
Aim Smooth ne işe yarar dersen aimbot tuşu capslock, capslock adamın kafasına kitlenir. Ama eğer mousenizin sensivitysi normalden yüksekse böyle aim titrer, ya da normalden düşükse aim çok yavaş kayar. İşte onu ayarlıyabilmeniz için aimbot smooth seçeneği var. Eğer capslocka basınca aim titriyorsa, kafayı yiyorsa düzelene kadar aimbot smooth yükseltin. Eğer aimbot çok yavaş kayıyorsa aimbot smooth düşürün.
Awareness bölümü de crossunuzun etrafına küçük daireler dizer. Bu daireler "arkanızdaki" düşmanları gösterir. Eğer düşman arkanızdaysa crossunuzun alt tarafında düşmanın yönüne doğru daire ortaya çıkar. Eğer göremeyeceğiniz bir biçimde solunuzdaysa o zaman solunuza çizer. Zaten anlarsınız
bu ekran bizde gelmiyordedigin esp olayını denememe rağmen başarılı olmadım yani esp bir oyunda çalıştı oyun bitti başka oyuna başladım ve f6 ya bastım ama bu sefer esp tamamen çalışmadı
dedigim olayı resimle göstereyim
oyunun kontrollerinden hassasiyet ayarlarını yap , mesela 2x 3x 4x 6x 8x her dürbünün daha doğrusu lazer ve holonun bile hassasiyet ayarları var , hassasiiyeti düşürdükçe sapıtmalar ortadan kalkıyor.Yani 6x de sapıtıyorsa hassasiyet ayarını düşür , nerede düzeliyorsa ayarı orada kalsın sorun yaşamazsın fakat tavsiyem aimbot kullanmamanız ban riskini katlayarak arttırıyor.Caps basınca aim kafayı yiyor
kardeşim temanı değiştir düzelicekHileyi açınca direk ekra nsiyah oluyor kapatınca oyun geliyor
Arkadaşlar oyun normal çalışıyor. Dünde çalışıyordu format attım. Hileyi açtığımda ekran siyah oluyor kapattığım da normale dönüyor yardımcı olacak birisi var mı ?
esp çalışıyor sorun yok ama yeni oyuna girince tekrar çalışmıyor cöz üm bulamadım smooth fov predict y axis he işe yarıo anlamadm oyun ortasında orda sabit kalıo o çok sinir bozucu menüyü aşagı almam lazım beceremedim çözemedim yani awareness bölümü ne işe yarıo anlamadım radar options da çalıştıgı zaman 100metreye kadar kadar gösterio
hıle penceresı gelıyor ama aktıf olmuyor neden acaba
kardeşim o ayarları sadace ok tuşlarıyla yönetiyorsun sağ sol ok ile menüyü genişletip kapatıyorsun.AimBot optionsun ayarlarına hangi tuşla giriyoruz bilen var mı ? insertle açtıktan sonra öylece kalıyor ekranda + ya tıklayıp ayarları açamıyorum
aynn kardesım bende 8.1 kullanıyorum ve bu ekranda kalıp duruoBu ekrande kalıyor. aynı hatayı alan arkadaşlar da var, win 8.1 kullanıyorum bu problem yaratmış olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?