Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AAB

Üye
7 HİZMET YILI
Hallo dankie vir die nuwe cheat ...
Ek het probleme met die opstarten.
Die balke is nie gemik op die teiken nie, veral met die geweer, moet ek versigtig wees.
Soos glad nie aktief nie.
Publiseer 'n foto van sy optimale instellings.
Dankie

Üye
7 HİZMET YILI
dedigin esp olayını denememe rağmen başarılı olmadım yani esp bir oyunda çalıştı oyun bitti başka oyuna başladım ve f6 ya bastım ama bu sefer esp tamamen çalışmadı
Post automatically merged:

dedigim olayı resimle göstereyim
6Wl8ke.png
hocam bende bu menü takılı kalıyor ekranda tıklayamıyorum ona

Radar 100 metreye kadar değil 400 metreye kadar çalışır. Oyunun verdiği sınır o çünkü.
Yeni oyuna girince esp lerin gitmesi normal. F6 tuşuna bastığınızda probleminiz çözülecek, hile yeniden kendiliğinden yüklenecektir. Yani oyunu kapat yeniden bağlan hileyi yeniden aç derdiniz yok. Her yeni oyunda sadece F6 ya basacaksınız.
Aim Smooth ne işe yarar dersen aimbot tuşu capslock, capslock adamın kafasına kitlenir. Ama eğer mousenizin sensivitysi normalden yüksekse böyle aim titrer, ya da normalden düşükse aim çok yavaş kayar. İşte onu ayarlıyabilmeniz için aimbot smooth seçeneği var. Eğer capslocka basınca aim titriyorsa, kafayı yiyorsa düzelene kadar aimbot smooth yükseltin. Eğer aimbot çok yavaş kayıyorsa aimbot smooth düşürün.
Awareness bölümü de crossunuzun etrafına küçük daireler dizer. Bu daireler "arkanızdaki" düşmanları gösterir. Eğer düşman arkanızdaysa crossunuzun alt tarafında düşmanın yönüne doğru daire ortaya çıkar. Eğer göremeyeceğiniz bir biçimde solunuzdaysa o zaman solunuza çizer. Zaten anlarsınız :D
Öncelikle teşekkürler kusursuz çalışıyor. Fakat Tekrar oyuna girince ne kadar defalarca F6 çeksem bile gelmiyor. kapatıp tekrar açıyorum yine yok

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi tekrardan açıyorum f6 dan yeniliyorum ama canı isterse çalışıyor canı istemezse çalışmıyor. aimbot sadece gövde yapıyor ve sadece caps tuşu olmasıda elimize çok ters

Üye
7 HİZMET YILI
Bi cevap verin artık kardeşim açılmıyor hile durdurdu hatası veriyor cevap verin

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben options detaylarını göremiyorum , nasıl açılırsa öyle kalıyor. ayarlarına giremiyorum

Üye
7 HİZMET YILI
AimBot optionsun ayarlarına hangi tuşla giriyoruz bilen var mı ? insertle açtıktan sonra öylece kalıyor ekranda + ya tıklayıp ayarları açamıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi açınca direk ekra nsiyah oluyor kapatınca oyun geliyor

Arkadaşlar oyun normal çalışıyor. Dünde çalışıyordu format attım. Hileyi açtığımda ekran siyah oluyor kapattığım da normale dönüyor yardımcı olacak birisi var mı ?

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Caps basınca aim kafayı yiyor :D
oyunun kontrollerinden hassasiyet ayarlarını yap , mesela 2x 3x 4x 6x 8x her dürbünün daha doğrusu lazer ve holonun bile hassasiyet ayarları var , hassasiiyeti düşürdükçe sapıtmalar ortadan kalkıyor.Yani 6x de sapıtıyorsa hassasiyet ayarını düşür , nerede düzeliyorsa ayarı orada kalsın sorun yaşamazsın fakat tavsiyem aimbot kullanmamanız ban riskini katlayarak arttırıyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi açınca direk ekra nsiyah oluyor kapatınca oyun geliyor

Arkadaşlar oyun normal çalışıyor. Dünde çalışıyordu format attım. Hileyi açtığımda ekran siyah oluyor kapattığım da normale dönüyor yardımcı olacak birisi var mı ?
kardeşim temanı değiştir düzelicek

status loadıng yazıyor ve öyle kalıyor çalışmıyor not working

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
esp çalışıyor sorun yok ama yeni oyuna girince tekrar çalışmıyor cöz üm bulamadım smooth fov predict y axis he işe yarıo anlamadm oyun ortasında orda sabit kalıo o çok sinir bozucu menüyü aşagı almam lazım beceremedim çözemedim yani awareness bölümü ne işe yarıo anlamadım radar options da çalıştıgı zaman 100metreye kadar kadar gösterio

INS tuşu

hıle penceresı gelıyor ama aktıf olmuyor neden acaba

oyuna girince açıyorum çalışıyor. lakin çalışmazsa F6 iyi yenileye biliyorsun.

AimBot optionsun ayarlarına hangi tuşla giriyoruz bilen var mı ? insertle açtıktan sonra öylece kalıyor ekranda + ya tıklayıp ayarları açamıyorum
kardeşim o ayarları sadace ok tuşlarıyla yönetiyorsun sağ sol ok ile menüyü genişletip kapatıyorsun.

hileyi yapanın emeğine sağlık. zaten beta sürümü. aimbot hiçbir şekilde kafaya sıkmıyor gövdeye sıkıyor. bady ve head seçenek koyarsan seviniriz. aimbot çalıştırmak için CAPS tuşu basmamız lazım ama benim tamamen tersime geliyor eğimi ve hareketi kısıtlıyor. ben daha önce kullandığımda 2 veya 3 seçenek vardı ben sağ tık basılı tutmak bana mantıklı geldi ama bu bir başkasına yine ters gelebilir. seçenek koyarsan seviniriz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...