windows 7 mı kullanıyorsun ?
çözümünü daha önceden anlatmışlardı sanırım istersen bakıp bulabilirsin kendi şeyim ise bir dosya var siyah ekran çözümü diye aero temasıyla alakalı olabilir, google a pubg mobile black screen yazarsan belki birkaç çözüm bulabilirsin.Hocam bazen evdeki pc den giriyom onda da windows 7 bazen de arkadaşlarla internet cafede oynuyoz internet cafedekide windows 7
çözümünü daha önceden anlatmışlardı sanırım istersen bakıp bulabilirsin kendi şeyim ise bir dosya var siyah ekran çözümü diye aero temasıyla alakalı olabilir, google a pubg mobile black screen yazarsan belki birkaç çözüm bulabilirsin.
45 dakika oldu ama neden işe yaramadı ... yardım et bana3 minutes and 5 minutes wait, will work.
hocam baktımda olmadı yine bi bakabilirmisiniz link varsa atabilirmisiniz
Dostum bende çalışıyor sizde neden çalışmadığını bilmiyorum.45 dakika oldu ama neden işe yaramadı ... yardım et bana
Bzen çalışıyor bazen çalışmıyor ama hile cidden güzelYeni gelen hile güzelmi ?
Yok hayır, yardım ediyorum.Bende Eskiden Admindim
Post automatically merged:
Hesap ban yedi
Hemre sen kendini editör sanıyomusun
Şuan pek müsait değilim.Tm özelden gelsene Aktif Üye değilimde
play in multi-window, and say yes for performance modeme bro how... always stuck in STATUS: LOADING
when the indicator out... in PERFORMANCE MODE.. yes or no..
Hocam bazen evdeki pc den giriyom onda da windows 7 bazen de arkadaşlarla internet cafede oynuyoz internet cafedekide windows 7