net frame work hatası o sanırım 3 gündür bende o hatayı düzeltemedim bir kişide yardımcı olmadı
Post automatically merged:
İşletim sistemi 64 bit olupta hileyi açabilen var mı ?
Ben açıyorum sorun yok.Gayette iyi sadece arada 2 sn kasıyor onuda sürekli yapmıyor oda sanırım hile ve emülatör çok ağırlaştırıyor.Bence netframework ve vredist x64 c++ eklentileri eksiktir onları bulup yüklemelesin.Hangileri olduğunu bilmiyorum çünkü bende uygulama kurarken yüklendi.Hangi uygulama onuda hatırlayamadım.
repair ur .net frame or DX versionblack screen on mine pls how to fix
Ben açıyorum sorun yok.Gayette iyi sadece arada 2 sn kasıyor onuda sürekli yapmıyor oda sanırım hile ve emülatör çok ağırlaştırıyor.Bence netframework ve vredist x64 c++ eklentileri eksiktir onları bulup yüklemelesin.Hangileri olduğunu bilmiyorum çünkü bende uygulama kurarken yüklendi.Hangi uygulama onuda hatırlayamadım.
aero açık olmasına rağmen siyah ekran var ne yapmamız gerekiyor aero win 10 da nasıl açılıyoraero aktif etmelisin.
kardeş aero etkinleştirme dedigin kişiselleştirde aero temaları var o temayı secmemiz kullanmamız yetiyormu ?aero açık olmasına rağmen siyah ekran var ne yapmamız gerekiyor aero win 10 da nasıl açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?