Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
öncekine göre çakma gibi olmuş. önceki çok kaliteliydi. bunda çok hatalar var adamları göstermiyor sorunlar oluyor. diğerindedi oluyorda ama f6 yapınca adamları tekrar gösteriyordu. bunda öyle değil. eskisi gibi olursa güzel olur. yinede emeğine sağlık

Üye
7 HİZMET YILI
net frame work hatası o sanırım 3 gündür bende o hatayı düzeltemedim bir kişide yardımcı olmadı
Post automatically merged:

İşletim sistemi 64 bit olupta hileyi açabilen var mı ?

Ben açıyorum sorun yok.Gayette iyi sadece arada 2 sn kasıyor onuda sürekli yapmıyor oda sanırım hile ve emülatör çok ağırlaştırıyor.Bence netframework ve vredist x64 c++ eklentileri eksiktir onları bulup yüklemelesin.Hangileri olduğunu bilmiyorum çünkü bende uygulama kurarken yüklendi.Hangi uygulama onuda hatırlayamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arabadaki insanlar gözükmüyor bunun fixlenmesi lazım bazen aşırı kasmalar yapabiliyor bilgisayarımın gayet iyi olmasına rağmen. acele ile çıkmış gibi geliştirileceğine eminim tşkler hile için

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
22.png
: Lazerdog to:: BrainFree:: Image:

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
helal olsun gayet güzel çalışıyo elinize sağlık eminim ilerleyen zamanlarda daha güzel hale gelicektir

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben açıyorum sorun yok.Gayette iyi sadece arada 2 sn kasıyor onuda sürekli yapmıyor oda sanırım hile ve emülatör çok ağırlaştırıyor.Bence netframework ve vredist x64 c++ eklentileri eksiktir onları bulup yüklemelesin.Hangileri olduğunu bilmiyorum çünkü bende uygulama kurarken yüklendi.Hangi uygulama onuda hatırlayamadım.

Bende hepsi yüklü netframe work 4 , 4.5 3 hepsini yükledim visualları yükledim direct x yükledim ama düzelmedi bir türlü sbyte hilesinde net frame work 4.5 yüklemiştim oldu ama bunda hiçbirini kabul etmedi bir türlü anlayamadım .

Üye
7 HİZMET YILI
my game is too much lagy when using this hack please solve the lag problem

• Like
Tepkiler: bv7
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI

Kardeşim sende windows 7 64 bit kullanıyorsan denetim masasından bir ss alsan netframe work sürümünü ve visualları falan onları yükleyip denesem olurmu bende netframe work 4.5.2 visual 2010 ve directX 11 var

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İşletim sistemim Windows 7 64 bit
Netframe wordu sildim.
Direct sildim.
Visualları sldim.

Sonra tek tek Netframe work 4.5.2 yükledim
Direct 11 yükledim
Visual c ++ 2010 x64 redistruabla yükledim

Hileyi geri yükledim performance mode geldi ona tıkladım ve yine hata verdi
Sorun ne anlamadım hala

Üye
7 HİZMET YILI
Güzel bi şekilde çalışıyor hiç bi sıkıntı yaşamadım hellal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...