Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
this software is already in Russian ( and they play. I could send a photo.

Üye
7 HİZMET YILI
yazılım hakkında yazılan yazıları daimi olarak takip ediyorum da cpu yoruyor bilmem ne, hatta ve hatta admin hile yapiyo takibi birakiyor gibi yazılar dahi okudum, kardesim benim siz ne yaşıyorsunuz adam guzellik yapıyor ücretsiz sekilde 300 mt ilerindeki adami gorup oldugu yere el bombasi atip kill alirken hojjtur, eleştiriye geldigi zaman boğğtur cpunun içinden geciyorda, iste hile yapmışlar takip etmiyorlarda bilmem neyde.. basit bi calistirma sekli olan an itibari ile sorunsuz çalışan bi programi i7 islemcili pclerde çalıştıramayanlar vsde ayri muhabbet neyse diyecek bisey yok.. takdir edin gommeyi birakipta..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Sorunu tamamen hilede aramak yanlış, emulatör'ün kendisinin dahil bir çok optimizasyon sorunu olduğu için ve oyun hala tam sürüm değil beta sürümlerinde olduğu için bu tür fps kasma donma ping hataları olması çok doğal evet belki bilgisayarınız baya güçlü her oyunu medium - high' da kaldırabiliyordur fakat bu oyun telefonlarda da dahil olmak üzere sorunlu oyun kısaca örnek vereyim telefonda açtığınız da 4 GB Ram yüksek işlemci ve GHz varsa oyun en yüksekte dahi mini 1 - 2 saniyelik kasmalar verir fakat akıcı oynatır değil mi bu donanım performansından kaynaklıdır. Ama maalesef bilgisayar da direk bir oyunmuş gibi açamıyorsunuz emulatör denen şey aracı oluyor yani siz oyuna RAM ve İşlemci çekirdeği atarken yarısını emulator alıyor zaten çünkü oyun onun üzerinden oynanıyor ha normal bir oyun gibi olsa misal COD Black Ops 3 vs gibi kasma sorunlarınız bu kadar olmaz ama çok sağlam bir işlemci ekran kartı ve RAM olmadan bu oyunu akıcı oynamak zordur hele ki hile ile daha da zor. 3.Parti programlar ile sisteminizi en iyi şekile getirseniz dahil yarar değil zararınıza olacaktır. O yüzden para biriktirip sağlam bir bilgisayar ile hilenin ve oyunun tadını çıkartmanızı öneriyorum. Emir vererek, Gereksiz konular açarak, Bir şeyleri yapamayıp sinirini buradan ve adminlerden çıkartarak bir yere varamazsınız.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bende siyah ekran oluyor ve öle kalyıor hileyi kapayınca siyahlık gidiyor acnca geri geliyor

Üye
7 HİZMET YILI
Windows 10 pro, last update, 64bit
install all visual c++ 2005-2017

Windows 10 pro, son güncelleme, 64 bit
Tüm görselini yükle c ++ 2005-2017
b3bac4b34afc.png

Well done is better than well said
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
i have the same problem i have black screen when i inject the cheat to the game " i did everything you told me
Maktraher about download all C++ " but still the same problem

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
i7 işlemci ve windows 10 ile kasma yok.
eksik olarak
-mesafe yazısı çok ufak
-esp kutu çizgileri biraz daha ince olabilir.
-yalnızca arabayı başkası kullanırsa radar aktif kalıyor esp yine iptal.
-botlar için altında bot yazması iyi olurdu önceki VIP deki gibi.
-takım arkadaşları için hiç esp olmasa da olur.kafa karıştırıyor.
-daha düşük işlemciler için performans iyileştirilmesi yapılabilir.

bunlar dışında ben bir sorun görmedim. windows 7 deki siyah ekran hatası için bir fikrim yok. windows 10 a güncellemelerini tavsiye edebilirim ancak.
aimbot olayında tarafsızım olmazsa da beni bozmaz.

Ellerinize sağlık.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
sa pubg hilesi bende bazen gidip geliyor oyunda buna bi güncelleseniz yad 1.0 güncelleyin???

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hello i have problem there is infinit loading screen in red color...is the cheat you guys are working on this problem and updating or this problem only for me? because i see many people have same problem infinite loading..

Üye
7 HİZMET YILI
Arabaya binince hile çalışmıyor... Anca yürüyerek gideceksin öyle çalışıyor... Gözünüzü seveyim şu 320 TL lik hileyi crackleyin
hocam nerde o dediğin hile link verebilirmisin tşkler
Post automatically merged:

admin eğer aimbot bir an önce güncellemezseniz araplar çatıda kuytuda köşede headshoot yapmaktan bıkıp tam icraata geçecek
sırf şu araplar yüzünden arıyorum bende bu tam çalışan hileyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...