Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aşırı kasıyor başkan hepsinden önce buna çözüm olursa iyi olur

Üye
7 HİZMET YILI
Status: loading ekran kararıyor ve programı kapatmayana kadar görüntü gelmiyor. Yardım pls :)

Üye
7 HİZMET YILI
Hacı takım arkadaşlarını göstermese bide metre ile gösterdiği yeri ayarlarsanız yeterli elinize sağlık tekrardan ara sıra oyundayken kapanıyor onun sorunu nedir bilen paylaşabilirmi

İyi insanlar denk gelseydi iyi insanlardık
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
tekrardan sbyete hilesini crackleseniz olmaz mı

Üye
7 HİZMET YILI
her şeyden önce çok teşekkür ederim.
ama yükleme durumu var ve hile herhangi bir yardım çalışmasını sağlayamaz?

Üye
7 HİZMET YILI
Yardımcı olabilecek kimse yok mu Status: loading diyor ekran kararıyor hiçbişey gözükmüyor!

Üye
8 HİZMET YILI
başkan vip hack ne zaman geri çıkar digerine alıştık bu cok basıt geldi :D Birde sizden ricam başkan Smite Online Bir hile yapsanız Cok Kıyak Olur ya Daha Dunyada Yapan yok Siz İlk Olursunuz Ve cogu kısı sıtenize gelir yabancı türk

Üye
7 HİZMET YILI
Oyunu açtım ve sonra programı koştum ancak davayı kontrol etmeyi bıraktım ve hiçbir şey olmadı

Üye
7 HİZMET YILI
elinize sağlık reis şu yazılar daha okunaklı ve düşen adamlarda düştükleri belli olsa daha iyi olabilir tabi buna da şükür ama benim ki sadece tavsiye :D

Üye
7 HİZMET YILI
hıledekı hataları söylemek istiyorum bu bır sitem veya bır kötüleme değil farklı yönlere çekmeyelım. Öncelikle mesafe 5k kusur gosterıyor 50 100 metredekı adamı ve box çemberide kendım ve takım arkadaşımıda gösteriyor araba ile giderken oyuncuları 10 20 sn sonra gösteriyor arada hıle gıdıp gelıyor felaket donma var box çemberi karsı oyuncunun gerisinde veya 5m ilerisinde kalıyor söyleyeceklerim ve gördüklerim bukadar fakat memory hackers kendi eleştirimi yapmak istiyorum şuan hıle kullanılamaz durumda siz hileyi aceleye getirmek isteyenlere kulak asmadan gerekeni yapın burada kımse kımse ! size işinizi öğretemez elinize emeğinize sağlık iyi çalışmalar.İyi Geceler.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Açıklamasını yaptılar kardeşim zannetmiyorum crackliceklerini

Nedir bu kardeşlerden çektiğimiz ya, Pubg oynasın diye bilgisayar yeniledik yetmedi şimdi de hilesinin peşine düşmüş kulağımın etini yedi. sByte Vip ücretli mi? Nereden ulaşabiliriz, bilgin var mı? Son atılan geliştirilene kadar bekletemem bunu kardeş katili olamam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...