Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
hıledekı hataları söylemek istiyorum bu bır sitem veya bır kötüleme değil farklı yönlere çekmeyelım. Öncelikle mesafe 5k kusur gosterıyor 50 100 metredekı adamı ve box çemberide kendım ve takım arkadaşımıda gösteriyor araba ile giderken oyuncuları 10 20 sn sonra gösteriyor arada hıle gıdıp gelıyor felaket donma var box çemberi karsı oyuncunun gerisinde veya 5m ilerisinde kalıyor söyleyeceklerim ve gördüklerim bukadar fakat memory hackers kendi eleştirimi yapmak istiyorum şuan hıle kullanılamaz durumda siz hileyi aceleye getirmek isteyenlere kulak asmadan gerekeni yapın burada kımse kımse ! size işinizi öğretemez elinize emeğinize sağlık iyi çalışmalar.İyi Geceler.
bu konuda sana katılıyorum hile çalışınca iyi çalışmadığında ise bokgibi derler afedersiniz ama adamlar elinden geleni yapmaya çalışıyor zaten hemde ücretsiz sunuyor vede adamların kafasını sisiriyorsunuz sakin biraz

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Nedir bu kardeşlerden çektiğimiz ya, Pubg oynasın diye bilgisayar yeniledik yetmedi şimdi de hilesinin peşine düşmüş kulağımın etini yedi. sByte Vip ücretli mi? Nereden ulaşabiliriz, bilgin var mı? Son atılan geliştirilene kadar bekletemem bunu kardeş katili olamam :D
vip ücretli ama nerde satıldığını bilmiyorum biraz daha sabır edin herşey daha güzel olucak :D kardeşler candır ama bi zaman sonra can sıkabiliyolar :D

Üye
7 HİZMET YILI
good start brother .. but you need more Add some Features Like Aimbot And Lan 。。
I love you

Üye
7 HİZMET YILI
try this time still not work hope so will be fix next update thx MH

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
near enemies need to add too bruv, thanks

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kankam uygulamanızda işlenmemiş özel bi durum oluştu hatsası alıyorum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
neden siyah ekran verıyor hıleyı acınca ? hıc bısey goremıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi daha beta olarak varsayıyorum çok gelişmesi lazım ve gelişeceğini de düşünüyorum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hile bende aktif olmuyor nedenı nedir once hıle acıp gırıyorum hıle aktıf olmuyor deneme alanın da gozukmuyor mu yoksa ?
diger türlü de siyah ekran hatası alıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
bu kadarı yaptıysanız eğer devamı gelir ve güzel bir hile olur diye düşünüyorum. Elinize emeğinize sağlık kardeşim

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Emeği geçen her kim ise eline koluna sağlık teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık hileyi aç kapa tuşlarını düzenleyip eklemeniz gerek, yorumlarda saldırıyorlar :brainfree:

Üye
7 HİZMET YILI
Oyunda aşırı derecede kasma problemi yaşıyorum hileyi açınca :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...