Adamlar emek vermiş yapmış sen eleştiri yapıyorsun. Kullanma kardeşim o zaman. En iyi şekilde yapmak için uğraşıyorlar o kadar fazla istek vardı ki hemen yayınladılar. Güncelleme sonrası bunu bulduğuna şükretmen gerek. 3 günde yaptılar bir şey sundular geliştireceklerini düşünüyorum ağır eleştiriyi hak etmiyorlar.bu sacma hileyi ne diye paylastiniz ki ne adamlarin bot oldugunu goruyoruz nede oyun icinde kapaninca acabiliyoruz bole bi amatorluk olamaz eski hileyi verin aktif edin onu indirelim kardesim ya
kardeşim adamlar bedavaya hile veriyor istemiyorsan kullanmabu sacma hileyi ne diye paylastiniz ki ne adamlarin bot oldugunu goruyoruz nede oyun icinde kapaninca acabiliyoruz bole bi amatorluk olamaz eski hileyi verin aktif edin onu indirelim kardesim ya
nası ındırıyım hıleyıAiombotta banlanırsın :=)
Arkadaşım ellerine sağlık Diğerinine biraz hassas pürüzlükler var ama bununlada yetinmeyi bilirim. benim elimden gelse bende yaparımda hile çalışıyor esp . name .radar . healtbar .sadece metreleri yanlış gösteriyor ESP ler tam oturmamış ben düşünüyorum daha düzenleme aşamasında olmalı bana kalırsa aim felanda eklenmesin böyle daha güzel gerek yok ben zaten sadece diğer hilede uzaklık M ile oynuyodum bunda name ile oynuyorum
teşekkürler hack için
eklenir yakindaAim Bot Göremiyorum Sayın yapımcı ! Eklenicek mi Yada Hep Böyle Mi olucak