Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
4e2747c1a8e99144f72beecf93670b4d-full.png

any Solve Please

Üye
7 HİZMET YILI
Süper olmuş emeğinize sağlık ama geliştirilmesi gerekiyor

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aero nedir ufak bi bilgilendirme yaparsananız iyi olur programsa link atabilirmisiniz

Üye
7 HİZMET YILI
Emeğinize Sağlık. Birde şu konuya değincem daha önce çıkan Farklı hackler son güncelleme için olan trojen li ve ban yedirtiyor MemoryHackers dan başka yere itibar etmeyin diyorum bol keyifler.

Üye
7 HİZMET YILI
bu hile olmamış rank kasmak yerine rank kaybettirir hilesiz oynayın daha yararlı olur bilgileri yanlış veriyor :D

Üye
7 HİZMET YILI
bu sacma hileyi ne diye paylastiniz ki ne adamlarin bot oldugunu goruyoruz nede oyun icinde kapaninca acabiliyoruz bole bi amatorluk olamaz eski hileyi verin aktif edin onu indirelim kardesim ya
Adamlar emek vermiş yapmış sen eleştiri yapıyorsun. Kullanma kardeşim o zaman. En iyi şekilde yapmak için uğraşıyorlar o kadar fazla istek vardı ki hemen yayınladılar. Güncelleme sonrası bunu bulduğuna şükretmen gerek. 3 günde yaptılar bir şey sundular geliştireceklerini düşünüyorum ağır eleştiriyi hak etmiyorlar.

Üye
7 HİZMET YILI
Yav kardeşim, önce ki hilr ile kiyaslamanizin sebebi nedir? Gördüğün eksikler,hatalar nedir söyle düzeltsin adamlar.

Aimbot mu yok? Gel buraya -aimboy yok de.
Canları mı gözükmüyor? Gel buraya gözükmüyor de.
Adamlarda 1-2 gün içerisinde güncelleme yayınlayıp kusursuz hale getirsinler.

Üye
7 HİZMET YILI
Aiombotta banlanırsın :=)
Arkadaşım ellerine sağlık Diğerinine biraz hassas pürüzlükler var ama bununlada yetinmeyi bilirim. benim elimden gelse bende yaparımda hile çalışıyor esp . name .radar . healtbar .sadece metreleri yanlış gösteriyor ESP ler tam oturmamış ben düşünüyorum daha düzenleme aşamasında olmalı bana kalırsa aim felanda eklenmesin böyle daha güzel gerek yok ben zaten sadece diğer hilede uzaklık M ile oynuyodum bunda name ile oynuyorum
teşekkürler hack için

Üye
7 HİZMET YILI
nası ındırıyım
Post automatically merged:

Aiombotta banlanırsın :=)
Arkadaşım ellerine sağlık Diğerinine biraz hassas pürüzlükler var ama bununlada yetinmeyi bilirim. benim elimden gelse bende yaparımda hile çalışıyor esp . name .radar . healtbar .sadece metreleri yanlış gösteriyor ESP ler tam oturmamış ben düşünüyorum daha düzenleme aşamasında olmalı bana kalırsa aim felanda eklenmesin böyle daha güzel gerek yok ben zaten sadece diğer hilede uzaklık M ile oynuyodum bunda name ile oynuyorum
teşekkürler hack için
nası ındırıyım hıleyı

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hileyi acınca işlenmemiş durum oluştu diye hata veriyor hile acılıyor ama çalışmıyor sebebi nedir bilen varmı

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
güzel ama geliştirilmesi lazım mesafelerde hatalar var bir de yakındakilerin sayısını verebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...