kardes adamlar ne eksiği var diye söylemesinde ne gibi bir kusur var belki onu görüp düzeltecekler niye duyar kasıyorsun ki ?yaw arkadaş bedava hile buluyorsunuz bide utanmadan laf ediyorsunuz ya bi sağolun teşekkürler diyeceğinize daha bu fps yi çok yiyor ne bilim kutucuklar hatalı çalışıyor adam bunu 1 günde yaptı size sundu ama hala laf etmeye devam ediyorsunuz. ayıp vallaha ayıp
zamanla güncellenir kardeş heraldebiraz önce denedim v. 1.0 a göre hiç fena olmamış fakat bir kaç feedback verme gereksinimi hissettim.
1-metre bende tamamen yanlış gösteriyor örn : adam 100 metrede ise 6532 m falan yazıyor.
2-bazen 2d kutular kendi kendine var olup yok oluyor.
3-sağ alttaki açtığımız radarda oyun içinde hiç kimseyi göstermedi.
4-kesinlikle ve kesinlikle tepeden adamın kafasına kadar inen düz çubuğun eklenmesi lazım
5-sağlık barı yapmak yerine sağlığı sayı ile göstermeniz mükemmel olur.
6-son 4 kişi kaldığında program tamamen kendi kendine kapandı (öyle bir durumda geri açmak neredeyse imkansız)
böyle bir işe cesaret edip sadece faydalanmamız için yapmanız çok ince bir davranış başarılarınızın devamını dilerim.
youtubeye yaz gelir kardesReisler ben windows 7 kullanıyorum da hilenin açıklamasında aeroyu açın diyor ne yapmalıyım?