Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
tam ekranda cok kasma donma oluyor bi,de düşman sayısnı belirtse daha iyi olcak tam ekran yapmazsak düşman kare içinde olmuyor beskı hileye yakın bi hile yapsanız 10 numra 10 yıldız olur ama buda iyi saolun kasma sıkıntı var donnma olayı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
tşkür ederim bize sunduğunuz hile icin ama eski sigibi deil Dword cok kasma var oyun oynanacak gibi deil en kısa zamanda bu kasma sorununusa
düzeltecekler diğe inanıyordum :gelisirabi:

Üye
10 HİZMET YILI
hile direk çalışmayı durduruyor . sabah calısıyordu ama asırı kasma vardı sımdık tamamen calısmıyor

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bizim Acelemiz Yüzünden Hilede Aceleye Gelmiş Ama Başarılı :gelisirabii::gelisirabi:

Üye
7 HİZMET YILI
bence hilenin birazdaha üstnde calsın bakamyın millet olrak aceleciyiz ama eskı hile daha iyiydi bunda pek adam vuramıyoruz cok kasma oluyor düşman sayısı yok üst cubuklar yok onlar olsa düşnann nerde oldgunu yakın oldugunu çözüyoruz ama bu böle pek olmamış gibi birazdaha calırsanız bence cok güzel bi hile cıkcagından eminim eskı hileyi günceleseniz daha iyi olurdu tiş ederim saygılar

Üye
7 HİZMET YILI
Biraz daha geliştirilirse daha güzel olabilir mesafe buga giriyor sürekli radar'da gözükmüyor ayrıca her oyunda başlangıçta distance buga giriyor.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
We will update it like we said in thread. (about 24 hours). So this hack just in beta, not fully or complated version. So because of this, there can be a lot of bugs for fix. Just wait , it will be more better..

Admininde dediği gibi. Şuan hatalar ve buglar olabilir çünkü hile tam sürüm değil. Biz mh üyeleri olarak hemen hile istiyoruz diye yaygara kopardığımız için yönetim early access tadında bir sürüm verdi bize. Zaman içerisinde hile çok daha güzel olacaktır buna şüphe yok. Hatta şöyle söyleyim ben bu kadar kısa zamanda bunun başarılmasına bile mutluyum. Çünkü hile de hiçbir sorun yaşadım mesafe dışında. O da olmayıversin. Ayrıca aim bot a falan da ihtiyacım yok şahsen. Çok şükür kolum bacağım var. Aim bot özelliğini diğer hilede de kullanmıyordum. Bunda da olmasa bir şey kaybetmem.

Şu an ki sürümle ilgili bilinen eksikler;

Bir oyun attıktan sonra mesafe göstergesi bozuluyor
Hile takım arkadaşlarımızı da gösteriyor
Kasma sorunu mevcut

Bu 3 eksik dışında bana göre hilenin hiçbir eksiği yoktur. Bu 3 eksik ise zaten hile güncellendikçe giderilecektir.

MH yönetimine tekrar teşekkür ederim bizleri fazla bekletmeden bu sürümü direkt paylaştıkları için. Seviyoruz sizi

Üye
9 HİZMET YILI
win 7 64 bit sistem var oyun kararıyor hileyi açınca
Post automatically merged:

win 7 64 bit sistem var oyun kararıyor hileyi açınca

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aimbot konusunda diğer hileden daha kaliteli bi aimbot bekliyoruz GO Dword Go ^^

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hilede sıfır kasma vardır. varsaki olanların pc çöp yani eski pcler
tek eksik milletiin dediği kolsuzluk aim :D bana göre ihtiyaç yok o olursa yüzde yüz hile oldugun belli olur gerisi çok güzel he birde mesafe var

Üye
7 HİZMET YILI
hilede mesafe çalısmıyor adamı 1000 metre gösteriyor yanımdan cıkıyo ve ara sıra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...