Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Yetkili arkadaşlar bu sabahtan beri hileyle uğraştım sadece 64 bit windows 7 kullanıyorum ve netframe work hatası veriyor düzelmedi benim gibi bir çok arkadaş var eğer güncellemede bunu da dikkate alırsanız çok sevinirim.Sabahtan beri çözüm aradım fakat windows 7 ye bir sıkıntı var düzelmedi.Eğer buna da çözüm bulursanız bir çok kişinin problemini de çözmüş olursunuz şimdiden elinize emeğinize sağlık sabaha kadar uyanık beklemedeyim.

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler selamın aleyküm hileyi yeni gördüm yt den izlerken herşey iyi Oyunu açıyorum sonra antreman moduna girip denemek için kutucuklara bastım herşey tamam sonra ekran simsiyah oluyor sol üstte STATUS : LOADİNG yazısı geliyor oyunu aşşağıya vb alırken ekran geliyo 1 saniyeliğine geri gidiyor bu sorun nası düzelebilir bilgisi olan yazzabilirmi? beklemedeyim.

Üye
7 HİZMET YILI
beyler bu hile vieatnam serverinde çalışmıyor neden acaba bilgisi olan varmı yardım edermisniiz

Üye
7 HİZMET YILI
Hocam Hileyi çalıştırıyorum tam ekranda çalışmıyor. ekranı küçültünce de ekran karanlık sadece adamları kutu içinde gösteriyor ama karanlık

Üye
7 HİZMET YILI
oyunu acıyorum hıleyı acıyorum ama hıle ekranı gelmıyor onceden olmuyordu sımdı olmaya basladı

Üye
9 HİZMET YILI
Beyler hilenin bayağı geliştirilmesi lazım eski hile kasmıyordu bu hile kasıyor , mesefade sıkıntı var , esp 'de sıkıntı var. Eski hileyi tekrar getirsinler lütfen

Üye
7 HİZMET YILI
Valla Aim Felan istemiyorm sadece esp mesefa sorunu düzeltilse fazla bile Bu konuda Yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum kendi adıma

Üye
7 HİZMET YILI
full ayarda kasmayan oyun hileyi açınca düşük ayarda bile aşırı donuyor bu sorun halledilecekmi ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hilenin metresi bozuk yakındaki adama 7890 metre diyor ve oyun acayip kasıyor
Post automatically merged:

he bide wallhack o kutucuk adamda değil 2 metre yanında sonradan adama geliyor

Üye
7 HİZMET YILI
ben akşamlar malasef ben de info veriyo hileyi acamıyorum yardım ede bilirmisiniz admin bu arada daha önce banladım konu ile alakasız olduğunu söğledim mesajınla değildi.

Üye
7 HİZMET YILI
olmamış. 5 fps ile oynuyorum vip hack ile 60 fps alıyordum

bence 3 5 bişeyler atalım vip hack geri gelsin

ama şu da var emeğinize sağlık ben kullanamasam da sistemi iyi olanlar gayet iyi kullanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...