Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yaw kardeşim adamlar ne güzel hile yapmışlar ac kullan işte aimbot olmayıversin walla ben sadece healt bar war onu kullanıyorm çokta işime yarıyor elinize kolunuza sağlık yapandan allah razı olsun

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Lan adamın dibi ya hemen hatayı düzeltti. Kalanıda zamanla oturur on numara programla devam ederiz şimdilik kısa zamanda yapılan program için gayet iyi elinize sağlık.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
-işlemciyi zorluyor biraz i7 de ortalama %25 civarında işlemci yükü var ekstra.
-düşman yoğunluğuna göre %40 lara çıkıyor.
-araçla ilerlerken esp ler iptal.
-ara ara kasma var.
-radar biraz saydam olmalı (çantanın yarısını zor görebildim.)
bunlar dışında sorun yok gibi ellerinize sağlık

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
fps modu geldimi geldiyse nasıl aktifleştiriyoruz cpu kullanımı %100 e çıkıyor da

Üye
7 HİZMET YILI
fcking good work man
Post automatically merged:

[QUOTE = "onur2405, post: 935490, member: 1262239"] - forcing the processor a little extra at the i7 also has an average processor load of around 25%.
- According to the intensity of the enemy is 40%.
- Canceling esp while driving.
- I've got a break.
- it must be slightly transparent (I could hardly see half the bag).
health care on your hands as they are no problem other than [/ QUOTE]
its beta man, but working fine

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
waiting for update.. put norecoil 90% & also selected item esp.. no need to show all item just what need to selected the item.. tq

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
işletim sistemim çoğu fps drop yiyen kişiden düşük ama bende çok aşırı bir drop söz konusu değil fakat kendi takım arkadaşlarımızı da işaretlediği için bazen yanlışlıkla adamlara sıkınca refleks olarak artık ''kardeşim bi dur ya biziz biz'' muhabbetine getirdi olayı bu da çözülse güzel olabilir.
bu arada hp bar ve çerçeve adamların 2 santim sağında kalıyor bu sorunların giderileceğini düşünüyorum elinize sağlık

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile oyunu acayip kastırıyor ve performance modu hiçbir şey yapmıyor lütfen fixleyin

Üye
7 HİZMET YILI
çok kastırıyor dostum onu çözebilirmisiniz 100 fps de drop yiyor nette iyi

p2d

Üye
7 HİZMET YILI
I hope there will be Aim prediction again. thx

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba MH ekibine tekrardan çok teşekkür ediyorum mükemmel işler yapıyorlar ancak 10.5 de çalışan hile efsaneydi aim bot , ıtem gösterme, araç gösterme falan mükemmel çalışıyordu kasma falan olmuyodu fakat 11.0 da gelen hack biraz sorunlu şikayet etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten bir kaç sorun var

-takım arkadaşınıda bar (kutucuk) içinde gösteriyo ( kafa karışıklığı falan neden oluyo )
-aım bot eksik ( ama gelicektir ) şüphem yok
-gerçekten kasma sorunu var normal Pupgyi 60 fps oynayabiliyorum GTA5 de 70-80 fps alabiliyorum ancak Pupg Mobilde gerçekten bu kasma ile oynanmıyo
-radar arka planı falan beyaz böyle göz alıyo ve radar arkasında adam falan kalabiliyo ve bunlar gözükmüyo buda bi sorun demektir

aslına bakarsanız düzeltilsin falan demiyorum şikayet de etmiyorum ancak sadece istediğim şey 10.5 de çalışan o efsane hack gerçekten mükkemmeldi
10.5 de çalışan hacki 11.0 uyarlasanız daha iyi olur bence bana katılanlar beğensin -- MH <3

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Merhaba MH ekibine tekrardan çok teşekkür ediyorum mükemmel işler yapıyorlar ancak 10.5 de çalışan hile efsaneydi aim bot , ıtem gösterme, araç gösterme falan mükemmel çalışıyordu kasma falan olmuyodu fakat 11.0 da gelen hack biraz sorunlu şikayet etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama gerçekten bir kaç sorun var

-takım arkadaşınıda bar (kutucuk) içinde gösteriyo ( kafa karışıklığı falan neden oluyo )
-aım bot eksik ( ama gelicektir ) şüphem yok
-gerçekten kasma sorunu var normal Pupgyi 60 fps oynayabiliyorum GTA5 de 70-80 fps alabiliyorum ancak Pupg Mobilde gerçekten bu kasma ile oynanmıyo
-radar arka planı falan beyaz böyle göz alıyo ve radar arkasında adam falan kalabiliyo ve bunlar gözükmüyo buda bi sorun demektir

aslına bakarsanız düzeltilsin falan demiyorum şikayet de etmiyorum ancak sadece istediğim şey 10.5 de çalışan o efsane hack gerçekten mükkemmeldi
10.5 de çalışan hacki 11.0 uyarlasanız daha iyi olur bence bana katılanlar beğensin -- MH <3
Katılıyorum sana @LeftSpace

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...